Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/férfiak! Szerintetek ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Szerintetek ez a láb szép/szexi vagy már túl "piszkafa"? Lábfétises válaszolók válasza is érdekel!

Figyelt kérdés

[link]

Kort is légyszíves!

2019. jan. 1. 21:24
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ezek nem az én lábim! 😁😁
2019. jan. 1. 22:22
 22/28 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a vékony láb, de miért ilyen hullaszínű?

Nem szoktál napozni? Vagy csak a kép fakó?

2019. jan. 1. 22:22
 23/28 anonim ***** válasza:
33%
Hát elég botsáska szegény. 32/F
2019. jan. 1. 22:46
 24/28 anonim ***** válasza:
51%
Mi értelme más, netről letöltött képét kirakni? Tessék szépen saját képet feltölteni!
2019. jan. 1. 22:49
 25/28 anonim ***** válasza:
47%
LyézusFa Sza.
2019. jan. 2. 01:35
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem szép. F 40
2019. jan. 3. 04:01
 27/28 anonim ***** válasza:
51%

Lábfej, talp jobban érdekel, de amúgy nekem elmenne simán. A vékonysággal nincs bajom, a sebek pedig az élet velejárói, a színe viszont kicsit aggasztó. Ha tudom, hogy valakinek ilyen a természetes bőrszíne, és nem egy súlyos betegség bújik mögötte, amit nem akar kezelni, akkor nem zavarna. De tényleg megnézném ilyen állapot mellett a lábfej, főleg a körmök és a talp állapotát. Ha az igényes és rendben van, akkor semmi gond. Az is lehet, hogy a kép adja vissza rosszul a színeket.

(lábfétises 27/F)

2019. febr. 3. 06:22
 28/28 anonim ***** válasza:

Egy kis szolárium nem ártana. Vannak akik kifejezetten szeretik az ilyen vékony lábakat. Vannak harisnya típusok amik optikailag feldobják.

F40 lábfétises.

2019. febr. 13. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!