Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Szerintetek ez a láb szép/szexi vagy már túl "piszkafa"? Lábfétises válaszolók válasza is érdekel!
2019. jan. 1. 21:24
11/28 anonim válasza:
Nem szép szerintem, túlságosan vékony és olyan fakó.
13/28 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintem nem hullaszínű, csak a kép fekete-fehér. Lábfétises vagyok, gyakorlatilag combtól lefelé izgat egy láb, tehát teljes egészében. Comb, vádli, lábfej, ahw...
15/28 anonim válasza:
Szerintem a fényviszonyok rosszak csak... elég vékony, de még belefér...
16/28 anonim válasza:
Nekem tetszik, számomra ideális, bejönnek a vékony lábak. A kêp pedig fakó, de amúgy a hófehér börrel sincs semmi bajom :)
22f és lábfétisem is van, de csak a vékony lábak tudják felkelteni az érdeklődésem. De ez vonatkozik az egész alakra. Vagy kissé sportos (de még nem az izmos kategória, viszonyt szintugy vékonynak mondható)
19/28 anonim válasza:
Nagyon vékony. Kérdező, van egy olyan érzésem hogy ezek a te lábaid. A világért sem szeretnélek megsérteni, de a kép alapján csúnya a bőröd, valamint a lábaidnak nem a vékonyságával van a baj hanem az alakjával. Ki tudsz belőle hozni két szép, karcsú, sportos, izmos lábat, és a bőröddel próbálj valamit kezdeni, mert az már magában sokat dob rajta! :)
Ha rosszul tippeltem és mégsem a te lábaid akkor bocsi :D
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!