Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Zavar titeket, ha nem tudjatok, csak gumiba ereszteni a spermat szex kozben?
nem volt még ilyen tartósabban, de lehet egy idő után zavarna
én megszoktam és élvezem, hogy mehet több helyre is
persze ha olyan oka van, akkor megértem, max nem lesz annyira élvezetes, mint eddig a vége
Az elég zavaró... már a gumival való szex önmagában az. (Nem szoktam gyakran váltogatni a partnereket, tiszta vagyok és ápolt) de ha ha nem szexelünk gumi nélkül és legalább testre nem lőhetek a végén... ott egye a franc.
F31
Úgy vagyok vele, mint ötös. A legjobb valamibe (ami a másik) vagy valamire (ami a másik). Én sem küldöm át a másik szobába, vagy a dunyha alá, hogy ott élvezzen.
32/f
Engem zavarna. Úgy a jó ha nincs kettőtök között semmi, mentálisan is sokkal izgatóbb beleélvezni.
Én sose akartam gyereket, és végre eljutottam oda hogy márcsak 25 nap és végre elkötnek.
Idáíg is főleg punciba élveztem, de senkit sem ismertem hosszabban nem számított. Ezentúl nem lesznek ilyen gondjaim.
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!