Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a sértődés?
Figyelt kérdés
Tudom, nem a szokványos téma, de sajna ez van.
Barátnőmmel, akivel 3 éve vagyunk együtt megbeszéltük, hogy kipróbáljuk a hármast, beveszünk még egy pasit.
Tegnap este lett volna a nagy alkalom, de lemondtam, mert féltékeny voltam.
Most a párom nem azt mondom, hogy vergődik, de látszik rajta, hogy csalódott illetve kicsit az is megkérdőjeleződött, hogy egyáltalán szeret e?
2018. dec. 30. 08:57
1/8 anonim válasza:
Igen jogos.. Legyünk már férfiak!! Ha az én esetleges párom ebbe belemenne és az utolsó pillanatban lemondaná akkor én is ki lennék akadva lehet hogy nem hagynám el de elngondolkoznék.. Miért nem gondoltad végig a történtek előtt hogy mibe is mész bele? 39 f
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor még vonzó volt.
Sajnos élőben már nem jött be.
2018. dec. 30. 09:09
3/8 anonim válasza:
Nem tudom melyikőtök találta ki ezt az egészet , de nekem inkább úgy tűnik , hogy azért csalódott mert nem csalhatott meg “legálisan”.
Na persze nekem mindig is furcsán hangzott rendes kapcsolatban a hármas.
4/8 anonim válasza:
Nyugi, majd félrekúr nélküled. Megoldja.
5/8 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó két hozzászólóval.
Szerintem ha belemegy valaki a hármasba akkor a kapcsolat nem az igazi
6/8 anonim válasza:
A férjemmel viszonylag gyakran csinálunk ilyesmit és nincs baj a kapcsolatunkban. Az a lényeg, hogy minden résztvevő igényelje az élményt. Nyitott kapcsolatot nem lehet úgy fenntartani, hogy csak az egyik fél akarja. Köztetek nem a sértődés jogossága a kérdés, jól át kell beszélnetek, hogy mit akartok egymástól!
8/8 anonim válasza:
Jogos. Te is az lennél fordított esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!