Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem irritáló ezek a "nem szeretem az orált, de megteszem, mert szeretem (őt) " mentalitású nők? Fordítva milyen sértődés lenne már. "hát nem igazán élvezem a nyalásod, de a lényeg, hogy neked jó".
Egy nő, hogy besértődne már ezen és jogosan is. Mintha valami kegyesen megtenném vagy eleve kell a szeretet, hozzá mert amúgy nem vonzó. Ez ledegradáló. De észrevettem egész sok nő holt nyugodtan állítja ezt az orállal kapcsolatban, mintha ez tök rendben lenne.
Nem egy kötelező dolog az orál tudom! De ha valaki csinálja ne ilyen "kegyből", ilyen "jól van, de csak mert szeretlek" elvből. Mert ez implicit magába hordozza az undort, amit csak az érzelmei egyensúlyoznak ki, hogy épphogy ráfanyalodjon. Ez megalázó szerintem.
Kiváncsi lennék az ilyen nők véleményére. Mi lenne, ha hasonlóan vélekedne a barátjuk? "hát rossz az ízed, meg nyálkás is, de jó látni, hogy neked örömet okozok :)". Nos mit mondtok szeretetből fuvolázó hölgyek?
Na most szerinted a nők ezt mondogatják is? Mert kétlem.
Én imádom csinálni, mert örömet okoz a páromnak és szeretek neki örömet okozni. Nem undorodom tőle, de maga a szopás mint tevékenység, az egy semleges dolog. Én nem érzek semmit közben, csak tudom, hogy neki jó és persze örülök, ha jól csinálom, imádom hallgatni a sóhajokat és a nyögéseket.
Köszönöm a válaszod második, és azt is,hogy sikerült megérteni, amire a kérdés vonatkozott! :)
Egyébként a csajoknál nincs ez a "hű,de finom ez a pénisz,és ellenállhatatlan vágyat érzek rá, hogy belekóstoljak" érzés? Csak mert a férfiaknál a punci maga, egy eléggé vonzó finomság érzelmek és szeretet nélkül is. Ez nem provokáció, pusztán őszinte kíváncsiság.
Nem, nekem a kényszerszopató férgek az irritálóak.Életemben nem szoptam,nem is fogom soha megtenni annak se akit szeretek,akinek nem tetszik van kijárat.Veled pl.szóba se állnék,sajna vannak naív nők akik még szopnak is neked kényszerből....
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!