Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolhat a húgom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolhat a húgom a nyögésekre?

Figyelt kérdés
Tegnap itt volt a barátom elsőnek és oszemelegedtunk (petting) és nemtudtam visszafogni magam hiába fogta be a szám a párom, az a lényeg hogy a húgom a másik szobába simsezet, és másnak megemlítette hogy hallót nyögés hangokat én mondtam neki hogy a filmbol volt meg ilyesmi, lehet elhitte lehet nem, szerintetek nemfog jobban halgatozni ha megint átjon a párom?

2018. dec. 30. 03:20
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Én 18leszek a hugom meg meg mínusz 5
2018. dec. 30. 03:21
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogy valami jó történik veled.

13 éves. Gondolod elhitte?

2018. dec. 30. 03:29
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen már van olyan fejlett gondolkodása hogy tudja mi történhetett odabent de közben tudja hogy többet nem kell kérdeznie. Ezek már talán tíz éves korukra tudnak egyet mást. Nekem van egy nemrég tizennégy éves húgom tudom mi a helyzet. 🙂
2018. dec. 30. 03:41
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg kíváncsi.

Érnek már benne is a hormonok, érdekli őt is, hogy mi az a szex, hogyan működik.

Legjobb lenne, ha tudnátok erről dumálni, mert egy kamaszlánynak fontos, hogy egy idősebb lánytól megtanuljon bizonyos dolgokat, és ki lenne erre alkalmasabb, mint a nővére?

Arra is szüksége lesz majd, hogy majd ő el tudja valakinek bizalmasan mesélni az első élményeit.

Nem jó azt mondani, hogy filmből van, mert valószínűleg rájön, hogy kamu, talán rosszul is esik neki.

Ha nem vagytok annyira közel, hogy tudj vele erről beszélni, akkor inkább próbáld úgy szervezni, hogy ne legyen ott, amikor jön a barátod, vagy ti menjetek máshova.

38F

2018. dec. 30. 03:49
 5/24 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat, akkor nem hitegetem magam azzal hogy elhitte, végülis nem gáz, csak remélem ma nemfog hallani
2018. dec. 30. 03:51
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Vissza tudsz arra emlékezni, hogy te hogy voltál ezzel 13 évesen?
2018. dec. 30. 03:53
 7/24 A kérdező kommentje:
Máshol sajnos nem jó, mert így is majdnem 3 órát utazik, és nála nem kivitelezheto
2018. dec. 30. 03:53
 8/24 A kérdező kommentje:
Háááát 😂
2018. dec. 30. 03:54
 9/24 anonim ***** válasza:
32%
Legközelebb hívjátok be őt is. :)
2018. dec. 30. 04:10
 10/24 A kérdező kommentje:
Nyilván behívom a tizenhárom éves TESTVÉREMet hogy nyalja ki ő is a pinám... remek gondolat
2018. dec. 30. 04:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!