Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves vagyok és szűz. Mit gondolhat majd?
Én 35 N, ő 39 F.
Randizgatunk, bár már régebbről ismerjük egymást és nekem ő az első olyan férfi,akihez annyira vonzódom,hogy tudom,hogy vele akarok lefeküdni és annyit du*gni,amennyit csak tudunk.
Sok férfihez vonzódtam már életem során,de egyéb okokból sosem jött össze a kapcsolat.Leginkább azért,mert én pont abban az időben költöztem külföldre,így megszakadt a kapcsolat,illetve fenntarthatatlan lett volna.
Vele minden stimmel,egy helyen vagyunk,kölcsönösen vonzódunk egymáshoz és én nagyon akarom már a fa*kát IS.
Meg mást is.
Kérdésem csak annyi, hogy mekkora sokk ez egy férfinak?
Prűd nem vagyok,sőt, se csúnya,se vallásos,se trauma nem ért, stb, szimplán így alakult.
Köszi,ha jön építő jellegű válasz
a testemet is volt időm már kiismerni,tudom,mi hogy jó,orgazmusom is mindig van.
Az ő testét is szerintem hamar megtanulom,legfőképpen azért,mert rá vagyok gerjedve eléggé és mindent csinálnék vele.
én is egy max. meghökkenésre számítok,pláne azért is,mert külsőm alapján pont mást gondolnak az emberek.
Meg ugye ismerjük egymást kb 7-8 éve,tudja, hogy nem vagyok szektás,vagy szenilis :)
igazából még csak talán annyi,hogy válogatós vagyok,úgyhogy ez is leszűkítette a keretet.
Ha pedig nem volt senki,én akkor is elvoltam magammal,nem voltam kétségbeesve.
Szóval nem is kergettem a férfiakat.
persze,igazad van és nőként én is így látom,de hát nem tudok férfi aggyal gondolkodni,ezért sakkoztam itt magamban, hogy na akkor mi lesz.Megyek a kukába, vagy maradok :)
ahhh,de már annyira kívánom,hogy szerintem a következő alkalommal a falnak lököm, hozzányomom magam,nekidörzsölöm a punimat a far*kához,megcsókolom,közben az ágyékát megsimogatom a kezemmel,majd , miután belekóstoltam a férfiba, véleményezem,hogy hm, ez jó. Majd eltávolodom tőle és folytatom azt,amit elkezdtünk : Hol is tartottunk? Ja filmek, igen.
Gondolom ő majd továbbra is szeretne tapizni,amit viszont csak úgy nem lehet.
Ő:
-Akkor megérinthetem a combodat?
Én :
- Igen.
Kezével közelít,majd hirtelen rácsapok :
-Ja,mégsem.
És maradunk a film témánál.
Na,kb ennyire vagyok ki.
:))
Majd eltávolodom tőle és folytatom azt,amit elkezdtünk : Hol is tartottunk? Ja filmek, igen.
Gondolom ő majd továbbra is szeretne tapizni,amit viszont csak úgy nem lehet.
Ő:
-Akkor megérinthetem a combodat?
Én :
- Igen.
Kezével közelít,majd hirtelen rácsapok :
-Ja,mégsem.
És maradunk a film témánál.
Már minden világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!