Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 35 éves vagyok és szűz. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves vagyok és szűz. Mit gondolhat majd?

Figyelt kérdés

Én 35 N, ő 39 F.

Randizgatunk, bár már régebbről ismerjük egymást és nekem ő az első olyan férfi,akihez annyira vonzódom,hogy tudom,hogy vele akarok lefeküdni és annyit du*gni,amennyit csak tudunk.

Sok férfihez vonzódtam már életem során,de egyéb okokból sosem jött össze a kapcsolat.Leginkább azért,mert én pont abban az időben költöztem külföldre,így megszakadt a kapcsolat,illetve fenntarthatatlan lett volna.

Vele minden stimmel,egy helyen vagyunk,kölcsönösen vonzódunk egymáshoz és én nagyon akarom már a fa*kát IS.

Meg mást is.

Kérdésem csak annyi, hogy mekkora sokk ez egy férfinak?

Prűd nem vagyok,sőt, se csúnya,se vallásos,se trauma nem ért, stb, szimplán így alakult.

Köszi,ha jön építő jellegű válasz

2017. szept. 15. 08:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Elképzelni is más meg a valóság is más.Nem biztos hogy amit magadnak olyan jól tudsz csinálni azt a pasi is pont úgy tudja neked.Lehet hogy a farka sem akkora amekkorára vágysz.Lehet én vagyok hitetlen de az is érdekes hogy ennyi idősen még szűz vagy holott saját állitásod szerint nincs gond veled és jól is nézel ki.Ebben a korban a normális férfiak már nem az évekig udvarlásra meg tapogatózásra számítanak.Mit jelent az hogy mindent csinálnál vele?Orált,anált,pisiszexet,stb? :)
2017. szept. 15. 09:37
 12/15 A kérdező kommentje:

fú, itt megjelent a sötétség.Eléggé félrement az írásom,de semmi kedvem magyarázkodni.

Köszi a válaszokat.

2017. szept. 15. 15:36
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Randizhatnál velem is. 40F
2017. szept. 15. 16:38
 14/15 anonim ***** válasza:
71%
Fú,hát igen az már sötét aki nem istenít téged mert öregasszonyként is szűz vagy ugye? :)
2017. szept. 16. 18:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ne parázd túl a dolgot, ha szeret, emiatt nem fog elhagyni. Legalábbis én nem tenném. Én biztos megtiszteltetésnek venném, hogy én lehetek az, aki...

39F

2017. szept. 16. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!