Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves vagyok és szűz. Mit gondolhat majd?
Én 35 N, ő 39 F.
Randizgatunk, bár már régebbről ismerjük egymást és nekem ő az első olyan férfi,akihez annyira vonzódom,hogy tudom,hogy vele akarok lefeküdni és annyit du*gni,amennyit csak tudunk.
Sok férfihez vonzódtam már életem során,de egyéb okokból sosem jött össze a kapcsolat.Leginkább azért,mert én pont abban az időben költöztem külföldre,így megszakadt a kapcsolat,illetve fenntarthatatlan lett volna.
Vele minden stimmel,egy helyen vagyunk,kölcsönösen vonzódunk egymáshoz és én nagyon akarom már a fa*kát IS.
Meg mást is.
Kérdésem csak annyi, hogy mekkora sokk ez egy férfinak?
Prűd nem vagyok,sőt, se csúnya,se vallásos,se trauma nem ért, stb, szimplán így alakult.
Köszi,ha jön építő jellegű válasz
fú, itt megjelent a sötétség.Eléggé félrement az írásom,de semmi kedvem magyarázkodni.
Köszi a válaszokat.
Hát szerintem ne parázd túl a dolgot, ha szeret, emiatt nem fog elhagyni. Legalábbis én nem tenném. Én biztos megtiszteltetésnek venném, hogy én lehetek az, aki...
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!