Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire fair a nőkkel szemben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fair a nőkkel szemben ez a „legyen csendes, visszafogott, kifinomult a civil életben, az ágyban meg a legmocskosabb ringyó” elvárás?

Figyelt kérdés
Persze most nem azt mondom, hogy minden férfiban ez fogalmazódik meg, mert nem hallottam annyiszor, hogy rá akarjam vetíteni mindannyiukra, ahhoz viszont éppen elégszer, hogy ne tudjak szó nélkül elmenni mellette. Tényleg olyan rengeteg nő van, akinek a természetétől egyik viselkedés sem idegen a kettő közül? Mert nekem ez kicsit „ha fel meri vállalni saját magát, és azt, hogy imád jókat kefélni, akkor egy könnyűvérű, erkölcstelen cafka; ha meg alkatilag visszafogott, és ez az élet minden területén megnyilvánul, akkor prűd fapina” helyzetnek tűnik.
2018. dec. 29. 00:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem fair.

Egy nőnek nem az a dolga, hogy olyan legyen, ami a pasijának a legkényelmesebb, hanem hogy olyan legyen, ahogyan jól érzi magát.

Aki csendes természetű, az legyen csendes, aki harsány, az meg legyen harsány. Az életben is és az ágyban is.

Nem lehet tetszés szerint válogatni egy ember tulajdonságai között, hogy ezt kérem, ezt nem kérem. Nincs "custom setup".

38F

2018. dec. 29. 05:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fair
2018. dec. 29. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!