Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. A csendes, visszafogott fiúkat észre sem veszitek?
Sokan azt mondják hogy jó nézek ki, de azt is mondják hogy aranyos vagyok.
De mégsem kellek egy lánynak sem kapcsolatra, sem szexre. 😥
Pedig attól hogy ilyen személyiségem van még kívánom a lányokat 😂
Szia
Nem lehet csak azert mondjak mert nem akarnak megbantani? De mindegy is, nem minden a kulso. Nekem most egy olyan srac jon be, akire azt mondjak atlag alatti, meg hogy nem nez ki jol. Nem ugyanaz jon be mindenkinek.
De egyébként igen, konnyebb eszrevenni a nagyszaju sracokat, illetve azokat akik ugy a többség szemeben helyesek. Megakad rajtuk a szem 😀
Ne add fel, de azert próbálj nyitottabb lenni!
Biztató válaszok nagyon :(
Miért minden lánynak csak a részeg drogos cigis fiúk tetszenek? Akik simán megcsalják a barátnőjüket, utána meg sírnak hogy megcsalta, meg kihasználta a fiú. Meg részegen megveri a csajt. Tényleg ez jön be a nőknek? Én is legyek ilyen? (több ilyet is hallottam)
Azért legyen tököd kiállni magadért vagy megvédeni a párodat
24N
2es valaszolo vagyok
Nem ugy ertettem a nyitottabbat, hogy adja lejjebb az igenyeit 😂😂 de ha nem megy oda emberekhez, akkor nem veszik eszre. Ertem en hogy csendes, visszafogott, de ha nem probalkozik, nincs sok eselye. Es ha atlagosan nez ki, akkor siman van eselye jobb csajoknal is. Néha csak nezek egyes sracoknak milyen baratnojuk van. 15-16 eves korosztalyban is, es itt azert meg annyira nem fontos a penztarca, hogy azert legyen...
Szoval a lenyeg, hogy probaljon beszélgetni, ismerkedni es nem annyira visszahuzodo lenni.
Kérdező a világ nem csak fekete és fehér. Nem csak te vagy, aki nem mer megmukkanni sem egy lány közelében, meg a nagyképű, nagyszájú h..ülye pasik. Van ám a kettő között bőven választék!
Nekem soha nem kellett-kellene egy visszahúzódó típusú pasi. Hogy miért? Mert magam is egy szenvedélyes, magabiztos, határozott, emberközpontú, kommunikatív nő vagyok és az ugyanilyen pasik vonzottak mindig is. Akik gond nélkül megteszik az első lépést és szó szerint elcsábítanak és nem visszafogottság, hanem szenvedély jellemzi a kapcsolatot.
De te nem ilyen vagy. Ezzel hidd el, hogy nincs is baj, ha olyan lányoknál próbálkozol, akik szintén olyan típusúak, mint te, vagy akiknek te vagy a zsánere. Viszont akkor is meg kell tanulnod nyitni a világ felé és kezdeményezni. Különben honnan a fenébe tudja az adott lány, hogy bejön neked, hogy többet akarsz, ha meg sem mukkansz, nem kommunikálsz vele, csak elhúzódsz a saját kis szférádban és onnan nézelődsz kifelé?:)
Sajnos még mindig tartja magát a szokás, hogy általában a férfiak kezdeményeznek. A nő barátkozik, flörtöl, de ha nem kap egyértelmű választ, ennél nem fog tovább lépni. Nem tudom, hogy értelmezed a visszafogottat, de az biztos, hogy magától egy bombanő sem fog bemászni az ágyadba. Akkor sem, ha félisten tested van.
Ha nem akarsz lejjebb adni az igényeidből, szükséged lesz egy nagy adag önbizalomra, ugyanis a nők könnyen átsiklanak egy olyan pasi felett, aki mindig inkább a háttérbe húzódik. Ha azt látod, hogy egy kicsit is tetszel egy nőnek, próbálj kezdeményezni. Nem kell az elcsépelt, kínos bókokkal és randira hívó mondatokkal kezdeni. Legyél sokat a közelében, beszélgess vele, nevettesd meg. Látsszon, hogy képes vagy kiállni magadért, és hiszel benne, hogy felszedheted. Mutasd ki egyértelműen, hogy kedveled.
Ha nem mersz kezdeményezni és magabiztosan kiállni egy nő elé, akkor valóban rosszak az esélyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!