Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. A csendes, visszafogott fiúkat észre sem veszitek?
Sokan azt mondják hogy jó nézek ki, de azt is mondják hogy aranyos vagyok.
De mégsem kellek egy lánynak sem kapcsolatra, sem szexre. 😥
Pedig attól hogy ilyen személyiségem van még kívánom a lányokat 😂
Csak a miheztartás végett... nem csak az a kétféle fickó van, amit te leírtál... Tehát az egyik szerinted a te fajtád, a másik a részeg drogos cigis. (Amúgy mi baj a cigivel? Bár mindenki inkább dohányozna, mintsem olyan kétszínű legyen, mint te.)
Nekem is volt olyan párom, akire azt mondtam, hogy aranyos, mert véletlenül éppen úgy mosolygott (cukin). Nagy ügy...
Közben meg egy 186 centis, 95 kg-os állat volt (itt: jó értelemben). Kedves jellem, egy eszméletlenül tiszteletet parancsoló megjelenéssel és hihetetlen testi erővel.
Persze, hogy nem kellesz senkinek... lehet, hogy tényleg jól nézel ki, de a határozottságod nyilván nulla. Ez egy nőnek lelombozó.
Az szerintem is hülyeség, hogy mindenképpen rossz jel, ha aranyosnak hívnak. Én pl. pont az ilyet szerettem mindig, a gyermeki bájt. Ismerek egy srácot, akinél cukibbat talán még nem is láttam korábban, és bármikor lefeküdnék vele, just sayin'.
De tény, hogy nehezebb észrevenni azt, aki csendes és visszahúzódó, azért, mert csendes és visszahúzódó. :D Ez érvényes a lányokra is, egyszerűen feltűnőbb az, aki hangos, de ez önmagában nem jelenti, hogy vonzóbb személyiség is.
És még 1 valami lemaradt, amit a többiek is írtak, a nyitottság a kapcsolatra tök fontos szerimtem is.
Meg lehet kövezni, hogy vannak elvárásaim. De ,,élj, elvárások nélkül és halj bele". Nyílván én is törekszem értékes emberré válni, így magammal szemben is vannak.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!