Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti szoktatok kezdeményezni ránézésre visszahúzódó, csendes, visszafogott nőknél?
Én szoktam sőt mivel én is visszahúzódó vagyok ezért csak a ránézésre visszahúzódó lányoknál szoktam kezdeményezni.
22/F
Ha nagyon visszahúzódó vagy, akkor nyitottságot sem mutatsz.
Ha nem mutatsz nyitotságot, akkor nem fognak nyitni feléd.
Legyél nyitottabb és nyitni fognak feléd.
"nemrég jöttem rá, hogy soha az életben nem kezdeményezett még nálam senki a való életben, most próbálom megfejteni, hogy mi lehet az oka a dolognak"
Te szoktál kezdeményezni?
Én vlsz nem akarnám, hogy zaklatással vádoljanak. Akit nem érdeklek, azt minek zargassam?
Valóságban kevés normális ember mer próbálkozni, mert ott nagyobb a bukás mint a neten, vagyis szarabbul érinti az embert.
Amúgy igen, volt már pofára esés, de az se rossz tapasztalat, később mosolyog rajta az ember:D Mármint ha tud magán nevetni, ezt pedig muszáj megtanulnia mindenkinek aki nem akar savanyú képpel élni, vagy kárörvendő lenni:D
A visszahúzódó nőkkel nehéz, mert a, lehet, hogy okkal ilyen (pl.: megtámadták régebben; rossz neveltetés, stb.), így nehéz úm. megközelíteni őket. De lehet az is, hogy b, alapból ilyenek, ez a természetük része. Ez egyfajta önvédelemként mutatkozhat meg egy férfi előtt, és aki (hapsi) félénkebb, az nem fog merni kezdeményezni (alapból fél az elutasítástól, így már előre borítékolja egy csendesebb nővel szemben).
Azt érdemes csinálni, hogy valamilyen hobbidat bontakoztasd ki, amire felfigyelnek a hapsik és ez mentén biztosan lesz olyan személy, aki érdeklődni fog felőled:).
"Akit nem érdeklek, azt minek zargassam?"
Ugyanezt mondhatnám én is. Nem látom egy férfin sem, hogy érdekelném.
Nem tudom, hogy hogyan kell "nyitottságot mutatni", mert egyszerűen nem olyan a természetem. Ha valaki, legyen nő vagy férfi kezdeményez beszélgetést, akkor mindig kedves vagyok, a barátaim, ismerőseim elmondása alapján is kedves, normális vagyok. Egyszerűen csak nem szoktam úgy látni vagy érezni, hogy érdeklek bárkit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!