Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék beszélgetést kezdeményezni vele (nem egyszerű a helyzet)?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen van egy srác aki tetszik de csak az öltözőben találkozunk, mikor én megyek ki ő jön be, vagy fordítva. Fogalmam sincs hogy szólíthatnám le, milyen indokkal mert köszönésen kívül ilyenkor másra nincs idő. Ami még nehezíti a dolgot, hogy elég messze dolgozunk egymástól, két különböző részlegen, ami nekem teljesen kiesik, így napközben nem is találkozunk. Át se tudok menni semmilyen ürüggyel mondjuk szünetben, mert ez a két részleg nincs jóban egymással, csúnyán néznének ha mondjuk beállítanék hozzájuk kávézni... Szóval ez is kilőve. Autóval jár, buszmegben se találkozunk. Semmi ötletem nincs hogyan szólíthatnám le, tudnátok segíteni?
Köszönöm, szép estét!
22L
2018. jún. 1. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!