Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fair a nőkkel szemben ez a „legyen csendes, visszafogott, kifinomult a civil életben, az ágyban meg a legmocskosabb ringyó” elvárás?
Az, hogy társaságban normálisan viselkedem, meg tudok jelenni bárhol, választékosan beszélek, és nem rakom ki mindenemet nem a társadalom miatt van. Társaságban sem vagyok csendes, visszafogott végképp nem, de nem is fogok trágárul beszélni, azt majd a partnereimmel. nyilván nem a családi vacsoránál fogom elmesélni, hogy 1 órája mekkorát keféltem a pasimmal, aki mellettem ül. Mindennek megvan a helye. Amúgy meg a napokban szexeltünk épp, és rendeltünk kaját. Full meztelen nyitottam én ajtót, szegény futár csak nézett. Nem vagyok szemérmes, swingerzem, stb, de pl. család előtt vagy üzleti ügyben nem beszélek ilyesmiről. Rossz társaságba jársz, kérdező.
26n
Senki nem mondta, hogy ez nincs így, de miért mindig a rákontrázás az automatikus válasz egy ehhez hasonló kérdésre? A topic témája az, amit megjelöltem, szóval itt emiatt kell sírni, a férfiakat érő igazságtalanságok miatt meg majd sírunk olyan kérdés alatt, ami róluk szól.
„Társaságban sem vagyok csendes, visszafogott végképp nem”
Akkor a probléma elsősorban nem téged érint. Amúgy meg sarkítasz és félremagyarázol, gondolom, szándékosan. Senki nem beszélt családi vacsoráról vagy üzleti ügyről; merem feltételezni, hogy a haveri körödben, ahol elméletileg felszabadultnak kellene lenned, nem úgy és nem olyasmiről kommunikálsz, mint komolyságot és önfegyelmet megkövetelő szituációkban.
Jó, akkor ne akard megérteni. Nem kell mindenkire rámászni, de simán el tudom képzelni (sőt, el sem kell képzelnem, mert tapasztaltam), hogy a „nimfománabb” nők megjegyzik pl. egy ínyükre való pasi láttán, hogy nem rugdalnák ki őt az ágyukból; nem jönnek zavarba, ha valamilyen oknál fogva szóba kerül a szex, és ki is merik mondani, hogy lételemük. De legfőképpen olyasmire gondoltam, amiről a #4-es is beszélt, tehát hogy szokott társulni egy szenvedélyesség, hevesebb vérmérséklet a „mocskos ringyósághoz” sok esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!