Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csendes, keveset beszélő,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csendes, keveset beszélő, nehezen ismerkedő fiúknak sosem lesz barátnője?

Figyelt kérdés

Én ilyen vagyok, és sajnos emiatt barátaim sincsenek, és úgy érzem, hogy lehetetlen hogy legyen barátnőm. Pedig normális életet akarok élni, szeretnék majd gyereket is, de így hogy?:(

21 éves vagyok.

2018. jún. 3. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél már lúzer.

Tálald fel magad.

Manapság már bárhol lehet ismerkedni.

Netes társkeresők, stb. Ha leveleztek egy ideig, sokmindent megtudhattok egymásról, és utána könnyebb lesz beszélgetni is.

2018. jún. 3. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Ezek szerint nem vált be eddig, hogy csöndes vagy. Mit gondolsz, eztán befog?
2018. jún. 3. 15:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem fog bejönni senkinek, tudom. De ezen nem olyan könnyű változtatni, szinte lehetetlen szerintem.
2018. jún. 3. 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

nézd. ha nem kezdeményezel nem lesz barátnőd. ahogy pénzed se lesz ha nem dolgozol.

En se vagyok szociálisan fejlett de ez van. Még is odamentem a mostani barátnőmhöz az utcán és leszólítottam. Egyik se fog megenni. max elutasit és ezzel növeled az egóját, v pedig sikered lesz. egyikkel se veszitesz.

2018. jún. 3. 16:04
 5/7 anonim válasza:
Tinder ?
2018. jún. 3. 17:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy mostmár van internet, így nem kell élőben idétlenkedni. Itt is tudsz beszélgetni nem? Hagyj fel az önsajnálattal, azt nem szeretik a csajok, inkább találj ki egy perverz, csalafinta kérdést, amitől benedvesedik a bugyijuk és írd ki ide a gyk-ra.
2018. jún. 6. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Az én barátom is hasonló, ő ugyan a fiú haverokkal könnyen barátkozik.

De amint én a közelébe kerültem egyből csendes, szégyenlős, inkább visszahúzódó lett, nekem is mondták, hogy miattam van ez (nem rossz értelemben) mert általában ő a társaság leghangosabb tagja.

Mellettem viszont mint akit meglőttek xD

Nem akar "leégni" előttem, félt, hogy az az énje nem jönne be nekem.

A beszélgetést én kezdeményeztem, aztán ő írt rám, szerintem neki a pozitív visszajelzés segített, én mindig közel ültem hozzá, ha tudtam hozzáértem, akárhogy, mindig önkéntelenül is mosolyogtam rá, ezekből gondolom észrevette mivan.

Ha neki sikerült, aki aligha mert megszólalni eleinte (azóta 1 éves boldog kapcsolatban vagyunk :3) akkor neked is sikerülhet, megfelelő lányt kell magad mellé találni ;)

2018. jún. 6. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!