Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy nagyon apró termetű (155cm 45kg alatti) lányt kefélgetni?
Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 15:52
3/14 anonim válasza:
KIcsit más, mint egy 156 centis, 47 kilóst..komolyan, milyen kérdés ez?
4/14 anonim válasza:
Tetszenek az alacsony lányok, valami van bennük ami számomra izgato
5/14 anonim válasza:
Jó.
Volt hogy rakapaszkodott a hátamra mikor felkeltem az ágyból és észre sem vettem ahogy kimentem a konyhába egy kis kókuszvízért. Csak mikor ott megszólalt h “haho én is kérek”. Az ütő megállt bennem egy pillanatra hogy mi az isten beszél a hátamon.
7/14 anonim válasza:
Csuklón hideg érzés a feszülő bilincs, amit a pedofíliáért csatol rád a rendőr.
9/14 anonim válasza:
" Tetszenek az alacsony lányok, valami van bennük ami számomra izgato"
Könnyű őket uralni?
10/14 anonim válasza:
Mintha billiárddákót krétáznál
By family guy 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!