Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mit éreztek egy jó orál után? Milyen érzés?
Figyelt kérdés
Testremegés vagy mozdulatlanná tesz vagy beindít? Mit éreztek a legjobb orálok után vagy mindegyik után megvan ez az érzés?2018. dec. 19. 20:09
1/13 anonim válasza:
Sajnos meg csak egyszer szoptak le annyira hogy a labamon alig alltam utana:) 19/F
3/13 anonim válasza:
Nekem a lábam beleremegett akkorát élveztem. Utána pedig elégedettséget. De ezt csak egy lány tudta csinálni.
A többség nem akar fejlődni.
5/13 anonim válasza:
Rgyfajta zsibbadást az ágyékomban, kielégültségérzést.
6/13 anonim válasza:
Görcsösen behajlanak olyankor a lábujjaim :D
7/13 anonim válasza:
Bekapja a seggem a lepedőt olyankor.
8/13 anonim válasza:
Qrrrrvajó! Remeg kezem, lábam, mindenem.
Imádom!
9/13 anonim válasza:
hát én utána lefáradok
volt pár nagyon erős orgazmusom már, hát volt olyan ami után kb állni is alig tudtam :D
mivel nem vagyok egy gyorstüzelő, így lehet maga az időtartalom is hozzáad ehhez, de az orgazmus után (meg néha előtte is) már érzem, hogy kész vége, pihennem kell
25F
10/13 anonim válasza:
Zsibbad a nyelvem közvetlen utánna ,másnap meg izomlázam van benne.
F42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!