Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha betudom dugni a kisujjam, meglehet még a szűzhártyám?
Figyelt kérdés
Milyen mélyen lehet a szűzhártya?
Nem tudom, hogy 1 véletlen során elvesztettem-e a szüzességem, és nem így terveztem, szóval a kisujjamat betudom dugni anélkül hogy bármit is éreznék hogy fájna
2018. dec. 27. 09:23
1/5 anonim 

válasza:

A szűzhártyád eléggé elöl van mivel a hüvelybemenetnél helyezkedik el, viszont attól még hogy 1 vagy akár 2 ujjad is befér még meglehet a hártya mivel a rajta levő lyuk tágul. 28/F
2/5 anonim 

válasza:

A szűzhártyád közvetlen a hüvelybemenet után van eleve van rajra egy rés hogy a menstruációs folyadék és egyéb hüvelyi váladék távozhasson azon a kis résen meg a kis ujjad simán át megy.
4/5 anonim 

válasza:

A hüvelybemenetednèl helyezkedik el.
Megtudod magadnak nèzni...
5/5 anonim 

válasza:

A szüzesség elveszítése Nem a szűzhártyának az átszakadását jelenti
A szüzességedet akkor veszíted el amikor az első hús,vér hímtag beléd hatol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!