Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Előfordulhat, ha már gyakran...

Előfordulhat, ha már gyakran pettingelünk, akkor is még meglehet a szűzhártyám?

Figyelt kérdés
Egy ideje elkezdtünk pettingelni a barátommal. Tök jó meg minden, de van nálam egy kis bökkenő ami engem kifejezetten zavar. (barátomat nem). Ha elkezd ujjazni egy ujjal ott még minden rendben van, de ha egy kicsit gyorsabban csinálja nagyon nagyon picit elkezd érzékeny lenni a hüvelybemenetem. Ha 2-vel csinálja azt teljesen megértem, h nem megy be első próbára teljesen, de általában beszokott, de az borzasztóan tud fájni, hogyha húzza kifele az ujját akkor ott vmit megnyom vagy nem tudom és nagyon tud fájni. Mi lehet az? Lehet, hogy a szűzhártyámat "huzogatja"? Annyira vastag lenne? Amúgy, ha befele tolja az ujjait akkor nem érzem, hogy fájna, csak ha kifele. Miért? :( És utánna 1-2 napig szokott fájni a bemenet, ha hozzáérek. Fertőzés szerintem nem igazán állhat a háttérben, mert már párszor kikezeltettem magamat. A nedvességgel se lehet gond, mert elég nedves tudok lenni. Esetleg mégis kellene síkosító? Mi az ami ott fáj nekem? Kidörzsölni se dörzsölheti ki, mert annyira nem vok száraz és az teljesen más érzés lenne. Előre is köszönöm a válaszokat!
2008. máj. 12. 19:21
 1/8 A kérdező kommentje:
mellesleg, nagyon nagyon ritkán eltaláljuk azt a pozíciót amikor egyáltalán nem fáj... De az nagyon nagyon ritka. :Skérlek segítsetek. már elegem van belőle :(
2008. máj. 12. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Teljesen, totálisan, maximálisan elengeded magad?
2008. máj. 12. 21:07
 3/8 A kérdező kommentje:
persze
2008. máj. 12. 21:49
 4/8 A kérdező kommentje:
anélkül nem is lenne jó
2008. máj. 12. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Akor egy kicsit vegyetek vissza a tempóból! Ne ráncigálja a szűzhártyádat... te meg menj el még egyszer orvoshoz, nézzen meg: és, ha ismét beteg vagy, adjon a fiúnak is gyógyszert! Ugyanis ő is könnyen elkapja, de rajta nem látszik - csak fertőz.
2008. máj. 12. 23:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Érdekes, szerintem a tempóval van a gond. A hüvelynek is idő kell ugyebár, amíg hozzászokik dolgokhoz... ezért jó az ujjazás is, mert felkészít vmilyen szinten a szexre.

Nem is muszáj két ujjal szerintem, csak ha már nagyon ég benned a vágy... Ilyen amúgy nekem is volt, hogy a bemenet sokáig fájt, aztán meg erősen úgy tűnt, hogy fertőzés. De nekem elmúlt pár nap múlva, mindenesetre engem is idegesített. Tudod mitől lehet még?... Ha a hüvelybemenetedtől hátrébb csúszik a barátod ujja. Nah azt nem szabad, az nekem is borzalmasan tud fájni. Mert amúgy az én barátommal is gyakran meg esik, nem nehéz véletlenül hátra csúsznia...

amit pedig véletlenül megnyom, azt pontosan nem tudom mii lehet, de sok érzékeny pont van ott... kerüljétek ki, vagy kérdezz meg erről a "bizonyos pontról" minél több embert! Mármint akivel vagy olyan viszonyba. Hátha valaki tudni fogja.

Minden jót.

2008. máj. 13. 08:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy mondta a barátom, hogy amikor bemegy a 2 ujj akkor szokott érezni egy kis "dudort" ott mindjárt a bemenet után és valszeg amikor húzza kifele akkor azt elkezdi húzni vagy megnyomja és azért fájhat amikor kifele húzza. Lehetséges ez? Ha igen mit lehet ellene tenni?
2008. máj. 13. 16:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Kiscsillag, tudod, hogy az a dudor a G-pontod??:D

Na szerintem itt 2 gond lehet.1. valóban a tempó. Nem reszelő ez, hogy minél nyorsabban...sőt, minél kisebb, lassabb mozdulatokkal elérni a kéjt, na az a nyerő. Eccer probáljátok ki...:P

A másik meg, hogy, nem kell ám tövig benyomni az ujjait a srácnak! Inkább szép finoman keresse meg azt a "dudort" aztán ott játszadozzon kicsit, ahogy neked jó. És közben beszélhetsz ám hozzá, hoogy ott nagyon jó, vagy kicsit errébb. Na egyébként a hüvelyed felső harmadában szinte nincsenek is idegcégződések, uh arra fölösleges is kalandoznia...

Ha van még kérdésed, írjál bátran akár imélt is. Szexuálpszichológiát tanulok:D

2008. máj. 17. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!