Előfordulhat, ha már gyakran pettingelünk, akkor is még meglehet a szűzhártyám?

Érdekes, szerintem a tempóval van a gond. A hüvelynek is idő kell ugyebár, amíg hozzászokik dolgokhoz... ezért jó az ujjazás is, mert felkészít vmilyen szinten a szexre.
Nem is muszáj két ujjal szerintem, csak ha már nagyon ég benned a vágy... Ilyen amúgy nekem is volt, hogy a bemenet sokáig fájt, aztán meg erősen úgy tűnt, hogy fertőzés. De nekem elmúlt pár nap múlva, mindenesetre engem is idegesített. Tudod mitől lehet még?... Ha a hüvelybemenetedtől hátrébb csúszik a barátod ujja. Nah azt nem szabad, az nekem is borzalmasan tud fájni. Mert amúgy az én barátommal is gyakran meg esik, nem nehéz véletlenül hátra csúsznia...
amit pedig véletlenül megnyom, azt pontosan nem tudom mii lehet, de sok érzékeny pont van ott... kerüljétek ki, vagy kérdezz meg erről a "bizonyos pontról" minél több embert! Mármint akivel vagy olyan viszonyba. Hátha valaki tudni fogja.
Minden jót.

Kiscsillag, tudod, hogy az a dudor a G-pontod??:D
Na szerintem itt 2 gond lehet.1. valóban a tempó. Nem reszelő ez, hogy minél nyorsabban...sőt, minél kisebb, lassabb mozdulatokkal elérni a kéjt, na az a nyerő. Eccer probáljátok ki...:P
A másik meg, hogy, nem kell ám tövig benyomni az ujjait a srácnak! Inkább szép finoman keresse meg azt a "dudort" aztán ott játszadozzon kicsit, ahogy neked jó. És közben beszélhetsz ám hozzá, hoogy ott nagyon jó, vagy kicsit errébb. Na egyébként a hüvelyed felső harmadában szinte nincsenek is idegcégződések, uh arra fölösleges is kalandoznia...
Ha van még kérdésed, írjál bátran akár imélt is. Szexuálpszichológiát tanulok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!