Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az lehet hogy nincs is szűzhár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehet hogy nincs is szűzhártyám?

Figyelt kérdés
Még nem feküdtem le senkivel . Csak pettingeltem a volt barátommal, ő mondta hogy olyan mintha nem is lennék szűz mert nincs szűzhártyám.

2018. dec. 11. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Addig szűz vagy amíg pénisz nem voltva hüvelyedben

De fizikálisan elvesztheted

Tampon használatkor

Szertorna

Lovas sport

Maszturbációval (ujjazás,külömböző dolgok fel dugása)

24N

2018. dec. 11. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Szűznek szűz vagy, mert nem járt benned pénisz! A szűzhártya mástól is ászakadhat, mint, ahogy előttem már írták. (Ezt esetleg a barátodnak is megmondhatnád.)

Tehát lehetséges, hogy nincs szűzhártyád! De attól még szűz vagy.

2018. dec. 11. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:
58%
Mint fennebb írták, kiszakadhat pl. intenzív sporttól, masztitól. Attól még szűz vagy.
2018. dec. 11. 13:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Sosem érezted korábban, hogy átszakadt volna? Pl. sport közben.
2018. dec. 11. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!