Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha a nő lefeküdne veletek az első randin, akkor elvesztenétek iránta az érdeklődéseteket?
Az interneten ismerkedtünk meg, ez lesz az első találkánk. Csak alkalmi kapcsolatért regisztráltam fel a társkereső oldalra, de komolyan megtetszett ez a férfi. A randin iszogatni fogunk.
Azt mondta, komoly kapcsolatot keres és én nagyon szimpatikus vagyok neki. Viszont azt nem mondtam neki, hogy én csalódtam a párkapcsolatokban, nem ugyanazért regisztráltam fel mint ő.
Volt már két futó kalandom onnan, de ezekben az esetekben utólag megkeresett mindkét srác, hogy megpróbálná velem komolyan is. A válaszom akkor nem volt.
Viszont most nagyon érdekel a személyisége és egyben nagyon vonzódom is ehhez a férfihoz. Nem tudom, le merjek-e vele feküdni az első randin. Huszonévesek vagyunk.
A kérdésem adott, ha a nő lefeküdne veletek az első randin, akkor ti elvesztenétek iránta az érdeklődéseteket? :)
Ez az adott nőtől függ.
Bár én inkább a visszafogottabb hölgyeket kedvelem.
Én biztosan. Attól meg kimondottan kivágnálak, ha megtudnám, hogy másokkal meg lefeküdtél kapásból, és csak engem vettél palira. Ha meg megtudnám, hogy bármiben is hazudsz nekem, szintén lapátra kerülnél.
De ő nem én vagyok, és amilyen szánalmasak manapság a "férfiak", jók az esélyeid, bármit is csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!