Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mit lenne érdemes írnia az irántatok érdeklődő fiúnak az első levélben, hogy az érdeklődéseteket felkeltse?
A lány bemutatkozó szövege:
"Tartós kapcsolat reményében nekifutok újra...
Azt hiszem a "parti arc" jelző nem mondható el rólam.
Inkább az a csendes visszafogott koromnál kissé komolyabb típus vagyok, tartós kapcsolat céljából regisztráltam....olyan társat keresek aki már ki tombolta magát és komolyabb dolgokon gondolkodik. Remélem megtalálom, ha nem itt valahol biztosan."
A lányhoz hasonlóan én is tartós kapcsolatban gondolkodok, és nem az elsőszámú hímtagok mezőnyét gyarapítom.
Szia!
Meglattam a fenykeped es egyszeruen nem tudtam levenni rolad a szemem, tudom,hogy nyalasan hangzik De nem szeretnek hazugsaggal inditani ezert vallom be,hogy igy volt. Nagyon orulnek, ha megismerhetnem azt a holgyet aki annak az arcnak a tulajdonosa ami megdobbantotta a szivem.
Lany vagyok es szerintem ez jol hangzik, vagy:
Szia! Lattam,hogy te is szereted az xy nevu bandat,filmet stb es gondoltam megkerdezem,hogy nem volna-e kedved beszelgetni roluk kicsit vagy akar sokat azt te dontod el :D
18/L
Szerintem nem a lány szépségéről kellene ódákat zengened, bár nyilván jól esik neki, de azt fogja gondolni, hogy elsősorban a külseje miatt írtál neki levelet, az adatlap másodlagos volt számodra.
Javasolnám kezdésnek: "Szimpatikus volt az adatlapod, én is hasonló reményekkel regisztráltam az oldalra." Nem kell további fényezés, úgyis tudja, hogy azért írsz neki, mert tetszik. Kérdezz rá, hogy milyen szórakozási formákat szeret, ami nem partizás, és írd le te is, milyen hobbid van, mivel szereted tölteni a szabadidőd. Írd le, milyen embernek tartod magad, és kérdezd az elveiről, élethez való hozzáállásáról. A lényeg, kérdezz sokat, és említs meg néhány dolgot, amit nem fejtesz ki bővebben, hogy legyen neki is mire rákérdeznie. Pl. "Szeretsz utazni? Én megfogadtam, hogy 30 éves koromra bejárom Európát." Kérdezd milyen helyeken szeretne nyaralni, milyen könyveket, filmeket szeret és miért, szereti-e a természetet, vannak-e jó barátai, stb. Szóval csak nyugodtan érdeklődj, legyen veled élvezet a társalgás. Ne szaladj egyébként nagyon előre, nem kell párkapcsolatot emlegetned, és azt, hogy reméled benned megtalálja azt, akit keres, ismerkedésnek nevezd a levelezést, kevésbé tűnik elkeseredettnek. No és persze arról is kérdezheted, milyen hely és program szerinte a legideálisabb első találkozásra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!