Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem éri meg egy szűz lányért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem éri meg egy szűz lányért “várni”?

Figyelt kérdés

Akármikor megtudja egy srác hogy szűz vagyok, nem sokkal később kidob, mintha nem érné meg neki a dolog, és nem lenne kedve “kivárni” mikor fekszem le vele...

Pedig nem évekről van szó csak nem rögtön ugrok az ágyába...

21/L

2018. dec. 25. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Jó is teszed. Szerintem ez a mai világban már érték. F
2018. dec. 25. 17:23
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Mit nem adnék egy ilyen lányért te jóég;)
2018. dec. 25. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Az ilyen pasikat ne sajnáld!
2018. dec. 25. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Erdekes, engem meg kifejezetten zavar, ha a csaj elottem volt massal. ez sem normalis dolog, tudom magamrol, de elkepzelesem sincs hogy miert offol valaki egy szuz lanyt
2018. dec. 25. 17:51
 5/9 Gymnospermatophyta ***** válasza:
96%
Igen, az ilyenekért nem kár. Nézd a jó oldalát. Legalább hamar kiderült, hogy nem szeretnek és nem egy olyannak adtad oda a szüzességed, aki nagyrészt csak ezért lenne veled. :)
2018. dec. 25. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:
7%

Normális időt megér (max 1-2 hónapot).

De ennél többet... már nem nagyon.

2018. dec. 25. 18:47
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Én várnék, ha volna ilyen csaj. De ez egyén függő teljesen, mint női, mint férfi oldalról.
2018. dec. 25. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha valaki igazan szeret akkor evekig is varna (es tapasztalat ram 5 honapig vart baratom) :)
2018. dec. 25. 23:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem bizony! Feltéve ha szeret a férfi tanárt,oktatót játszani.

Nekem volt,van még hozzá szerencsém,a szexuális életem romokban hever,de viszont van egy megbízható élettársam....

F/42

2018. dec. 26. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!