Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért lehet? Kívánom, de csak fejben.
Figyelt kérdés
Kívánom a barátomat, de olyan, mintha csak fejben kívánnám, de a testem nem. Szeretem őt, szeretem, ha hozzám ér, simogat stb. De nagyon ritkán van olyan, hogy a testem is úgy reagáljon. :/ Tudom, erre a legkézenfekvőbb válasz az, hogy nincs kémia köztünk, de mégis meg akarom oldani a helyzetet. Mindketten elég kezdők vagyunk még.2018. dec. 25. 15:44
2/10 A kérdező kommentje:
Hát az valószínű. De hogy változtassak rajta?
2018. dec. 25. 16:32
3/10 anonim válasza:
Nem vagysz ra...mennyi idos vagy?
4/10 A kérdező kommentje:
De pont ez a fura, hogy vágyok a szexre, és a barátomra is, de fizikailag nem izgulok fel.
22 vagyok
2018. dec. 25. 17:27
6/10 A kérdező kommentje:
És akkor mégis mit kéne csinálnom? (A szakításon kívül). mert van olyan, amikor felizgulok rá, szóval végképp nem értem. Lehet, hogy a pánikbetegségre szedett gyógyszereim okozzák ezt?
2018. dec. 25. 21:08
7/10 anonim válasza:
Igen. Rá van írva mellékhatásként, hogy csökken a libidód, ha használod.
8/10 A kérdező kommentje:
Sajnos a gyógyszert egyelőre nem hagyhatom abba. Viszont akkor nem tudom, hogy mit csinálhatnék. :/
2018. dec. 26. 08:42
9/10 anonim válasza:
A fickó nem tudott még kellőképpen magába zúgatni. Ha nincs szerelem, a legtöbb bőnél a libidó is akadozik.
10/10 A kérdező kommentje:
Tévedsz, nagyon szeretem és szerelmes vagyok belé. Pont ezért bánt ennyire a dolog.
2018. dec. 27. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!