Fogamzásgátló miatt lehet az, hogy fejben kívánom a szexet, de mikor oda kerül a sor, nagyon nehezen izgulok fel?
Én szeretem a barátomat és szexelni is szeretek. kb. 2 éve szedem a fogamzásgátlót (Belara), de úgy 1 éve hogy észrevettem, hogy kevésbé kívánom a szexet. Alig nedvesedek be, pedig elötte pont az ellenkezője volt a jellemzőé Ez a fogamzásgátlótól lehet?
VOltam azóta nődokinál, de akkor annyira nem éreztem problémának ezt, úgyhogy nem is említettem, de mostmár a hangulatomra is rányomja a bélyeget, folyton rossz kedvem van. Múltkor is elbőgtem magam, de fogalmam sincs hogy miért, nem jellemző. A fejem is folyton fáj, de nem tudom megállapítani, hogy ettől-e, mert a frontra érzékeny vagyok, de most jelenleg az 5. napja fáj
Félek, hogy ha váltok, akkor is ugyanez lesz, mert a Belara egyébént is alacsony hormontartalmú
Sajnos a fogamzásgátló okoz ilyeneket. :/
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!