Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kívánom ennyire a szexet?
Figyelt kérdés
A barátommal 3-4x is szexeltünk egymás után, ő 2x el is ment de nekem nem sikerült elélveznem és még mindíg kívántam utána.
Első barátom, pár hónapja veszítettem el vele. Lehet ez az ok?
2018. dec. 9. 19:14
1/5 anonim válasza:
Igen, még inkább a személyisége vonz mintsem maga az aktus.
2/5 anonim válasza:
Ilyen a természeted, az egyéniséged!
3/5 Rockarc válasza:
Maxon porognek a hormonjaid, eltart egy ideig, amig "eszhez tersz". Utana is csak lassan csillapodsz majd, de ez nem baj. Viszont a baratodnak segitened kene, ha nem sikerul elelvezned, mert gondolom o is szeretne, hogy megkap a magadet.
42F
4/5 anonim válasza:
Ideje váltanod egy tapasztaltabbra aki ki is elégít, és nem csak ő élvezni. Ismerj meg!
5/5 anonim válasza:
Nagy az étvágyat ;) Mint nekem. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!