Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem kívánom a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok. Egy jó ideje azt vettem észre, hogy egyáltalán nem igénylem a szexet. Önkielégíteni is csak akkor szoktam, ha már nagyon-nagyon unatkozom. Viszont párkapcsolatban vagyok, ő meg annál inkább igényli. Egy egészséges, huszonéves nő kívánja a szexet, de én nem. Egészségügyi probléma lehet ez?

2018. nov. 21. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Az, vagy lelki
2018. nov. 21. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:

a) Nem kívánod, de azért ha benne vagytok a dologban, élvezed.

b) Nem kívánod, és ha benne vagytok a dologban, nem is élvezed.

Melyik?

2018. nov. 21. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
sokáig nem lessz igy párkapcsolatod.
2018. nov. 21. 21:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem arra voltam kíváncsi, hogy véleményed szerint mennyi ideig fog tartani a párkapcsolatom, de köszönöm, hogy aggódsz. 4 éve vagyunk egy pár és kötve hinném, hogy emiatt lenne vége. ;)
2018. nov. 22. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!