Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akarom/kívánom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarom/kívánom a szexet a párommal?

Figyelt kérdés

A párommal már 6 éva vagyunk együtt. Minden rendben van a kapcsolatunkban, beszélgetünk, közös programok stb.és eddig a szexuális életünk is rendben volt. Szinte minden napos volt a szex néha többször is viszont most az utóbbi 1 hónapban valahogy nem hiányzik az a fajta közelség, elég az hogyha hozzábújok és hallom a szuszogását, szív dobogását.

Ezt mivel lehetne magyarázni?

Én 23 éves vagyok ő pedig 25.

2018. okt. 20. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem elégülsz ki a szeretkezések során. Ez kicsit elhidegít tőle, és nem akarsz testileg vele lenni! Maszturbálj rendszeresen, hogy megtapasztalt a tested, és te elérd az orgazmust. Utána tanítsd meg rá őt is!
2018. okt. 20. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Minden napos volt a legyen meg azt jóvan jellegű szex, vagy élvezted is, mégis elmúlt az érzés?
2018. okt. 20. 22:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Ezzel nem lehet a baj, mert mindíg sikerül eljuttatnia a csúcsra és nem hagyja annyiban, akár kézzel-nyelvvel vagy esetleg farokkal ha én vagyok felül.

Élveztem és úgy múlt ez el.

Sosem volt úgy, hogy oké csináljuk csak utánna hagyjál békén, max kb mikor érettségiztem annak is 5 éve. De az elmúlt években sosem volt az hogy oké gyere megszokás piff puff kész, hanem ha valamelyikünknek nem volt kedve vagy ereje hozzá akkor hagytuk és összebújtunk.

2018. okt. 21. 06:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy fáradt, túlhajszolt vagy ilyesmi?
2018. okt. 21. 10:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló.
2018. okt. 21. 13:47
 6/6 A kérdező kommentje:

#4 De egy picit most a suli miatt is, meg most költöztünk és ez elég fárasztó. Lehet hogy e miatt is van ez az egész most.(!?) Nem tudom.

#5 nem szedek fogamzásgátlót.

2018. okt. 21. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!