Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatnál mennyire baj, ha nagyon kívánom a barátnőm punciját, és szinte állandóan az jár az eszemben, hogy hogy nézhet ki?
Még sajnos nem láttuk egymást ruha nélkül, sokat fantáziálok, hogy hogy nézhet ki, meg milyen érzés lehet a szex, szűz vagyok még. Szeretem őt, de a puncijára is sokat gondolok:D Ez baj?
Szerintetek elég lesz a péniszem ahhoz, ha majd szexelni fogunk akkor élvezzük mindketten? Állva 14.5 és 4.5 cm.
Most nem nyugtattatok meg. Ha már nem lesz szűz akkor már nem leszek elég?:(
Tényleg kicsinek számít?
Nem baj,
Sokk nő jobban élvezi a kisebb méreteket, mint a nagyot,de vastagságra jó, szval ne aggódj.
Ne aggódj, csak a vastagsága meg a hossza nem az igazi. Ez még nem a világ vége. Talán van olyan lány aki beéri vele, bár nem biztos.
Viccet félretéve:
Teljesen használható szerszámod van, csak gyakorlás, és odafigyelés kérdése. Nekem nagyobb, még is attól élvez el barátnőm ha simogatom. A legtöbb lány csak élvezi ha a puncijaban van valami, de nem attól élvez el.
Ha ilyen hülyeségeken gondolkodsz azzal csak ártasz magadnak, és az idődet pazarlod. Sok embernek segítettem már, ezzel foglalkozok évek óta.
Teljesen normális, hogy kíváncsi vagy, s kívánod a barátnőd.
A méreted miatt meg ne aggodj. Érezni fogja, hogy benne vagy, ne aggódj. Orgazmus a legtöbb nőnél meg alapból cdak csiklónál van. De az élvezet nem csak az orgazmus maga, hanem az egész együttlétetek :-)
Nekem is tetszik egy srác, és szoktam fantáziálni az ilyen dolgokról. Már nem vagyok szűz, és el szoktam képzelni a srácot meztelenül, aztán egyszer pont felhúzta egy kicsit a pólóját, és láttam, hogy a felső teste nem is úgy néz ki, ahogy én elképzeltem, de nem baj, attól még mindig tetszik :D
Egyébként meg ahogy az előzőek mondták, főleg komoly kapcsolatban nem az számít, hogy mi mekkora, hanem hogy élvezzétek az együtt töltött időt, és ennek rengeteg formája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!