Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a barátom állandóan a mellemet fogdosni? Nagyon zavar.
Téged miért zavar, kellemetlen? A legtöb pasi szeret a mellekkel babrálni. D sok nőt nagyon beindít. Egyáltalán nem biztos, hogy azért mondja, mert ezt akarnád hallani.
Attól hogy ő már nagyobbakat is fogot, miért ne akarná a barátnője melleit?!
Ha te utálod, ha a melleddel játszik, akkor szólj neki. Beszéljétek meg mi jön be nektek és mi nem!
Hány éves vagy?
12?
A pasinak a mell az mell. Mindegy mekkora, mindegy hogy néz ki, ha mellet lát, olyan lesz, mint egy gyerek. Mindenáron meg akarja fogni, a szájába akarja venni.
Ne legyél már fapina.
Szóltam már neki, pólóban vagyok szex közben de néha nem bír magával és odanyúlkál. Olyankor teljesen elmegy a kedvem az egésztől. Ez olyan, mintha én állandóan az ő úszógumiját fogdosnám, ami őt nagyon zavarja.
Megmondtam neki, hogy ha fizeti az implantátumomat, fogdoshatja, amennyit akarja. De addig ne piszkálja, mert elsírom magam a szégyentől.
Milyen szégyentől? Te jó ég! Neki tetszel, neki kellesz, rád izgul. S az a legnagyobb probléma, hogy túl kicsinek találod a melled. Ez komoly önértékelési zavar. (S nem bántásból.) Inkább azzal kéne kezdeni vmit.
(A pasid meg gondolom nem szilikont szeretne fogdosni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!