Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a barátom állandóan a mellemet fogdosni? Nagyon zavar.
Pólóban szexelsz?? Ne hülyéskedj már!
A mell az k**va jó dolog,ha szép. A dagadt barátnőjének azért volt nagyobb a melle, mert dagadt, az nem számít. Szerintem örül, hogy végre egy vékony csajjal van, aki jól néz ki.
nekem is volt teltebb nagymellű barátnőm mégis a tenyérnyi mell a kedvencem, miért ne lehetne szeretni azt a mell méretet?
ilyen mentalitású barátnő mellett nem tudom meddig bírja ki a srác
A pasi leall a fogdosassal, jön a másik kerdes: "létezik olyan fiú aki nem szereti a melleket? Velem van a baj? A pasim sose akar tapizni."
Ti sem tudjátok mi a jó nektek.
Létezik olyan, hogy szereti a kismelleket.
A fiúk nem olyanok mint a lányok, hogy azért mondanak valamit mert a másik ezt akarja hallani. De szépen elrontod az egész kapcsolatod a frusztraltsagoddal, utána meg majd dob téged mert nem lehet hozzaderni sem, és olyan fiúval jössz össze aki egy darab rongynak tart és hozzád sem akar érni.
Omg inkább örülnél neki ember, pólóban szexelni?! Lehidalok 😂
Én is szégyenlős vagyok felül mert nem vmi szépek, de azért nem pólóban csinálnám
Menj orvoshoz!
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!