Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akarja a barátom állandó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja a barátom állandóan a mellemet fogdosni? Nagyon zavar.

Figyelt kérdés
Pedig nagyon kicsik, épp hogy kitöltik a tenyerét. Egyszer-kétszer megengedtem neki, de utálom. Az előző barátnője duci és nagy mellű volt, így még cikibb, hogy én lapos vagyok. Miért akarna kisebb melleket fogdosni, ha fogott már nagyot is? Azt mondta, hogy a kismellű vékony lányokat jobban szereti, de gondolom azért, mert azt hiszi, hogy ezt akarom hallani.
2018. nov. 21. 23:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Ha pasi lennék, és tetszene úgy ahogy van egy csaj, de ezt csinálná, én elmenekülnék.
2018. nov. 22. 00:18
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

Pólóban szexelsz?? Ne hülyéskedj már!

A mell az k**va jó dolog,ha szép. A dagadt barátnőjének azért volt nagyobb a melle, mert dagadt, az nem számít. Szerintem örül, hogy végre egy vékony csajjal van, aki jól néz ki.

2018. nov. 22. 00:52
 13/17 Gymnospermatophyta ***** válasza:
95%
Inkább a pszichológust fizetné, mintsem a szilikont.
2018. nov. 22. 02:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

nekem is volt teltebb nagymellű barátnőm mégis a tenyérnyi mell a kedvencem, miért ne lehetne szeretni azt a mell méretet?

ilyen mentalitású barátnő mellett nem tudom meddig bírja ki a srác

2018. nov. 22. 02:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom Kérdező!! Sürgősen keress egy pszichológust! Halál komolyan mondom, mert neked segítségre van szükség,orvosi értelemben!!!
2018. nov. 22. 07:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A pasi leall a fogdosassal, jön a másik kerdes: "létezik olyan fiú aki nem szereti a melleket? Velem van a baj? A pasim sose akar tapizni."

Ti sem tudjátok mi a jó nektek.

Létezik olyan, hogy szereti a kismelleket.

A fiúk nem olyanok mint a lányok, hogy azért mondanak valamit mert a másik ezt akarja hallani. De szépen elrontod az egész kapcsolatod a frusztraltsagoddal, utána meg majd dob téged mert nem lehet hozzaderni sem, és olyan fiúval jössz össze aki egy darab rongynak tart és hozzád sem akar érni.

2018. nov. 22. 09:26
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Omg inkább örülnél neki ember, pólóban szexelni?! Lehidalok 😂

Én is szégyenlős vagyok felül mert nem vmi szépek, de azért nem pólóban csinálnám

Menj orvoshoz!

20l

2018. nov. 22. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!