Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti a szűz vagy a tapasztalt lányokat preferáljátok?
Figyelt kérdés
2018. dec. 24. 13:16
11/26 anonim válasza:
10es 29évesen még szűz vagyok de élőben nemhiszem hogy ez jönne le rólam... Sok lány összetenné a kezét ha olyan csavója lenne mint én. Szóval ennyit erről
12/26 anonim válasza:
#11 Biztos ezért vagy még mindig szűz xd
13/26 anonim válasza:
Én egy kivétel vagyok. Ennyi;) kivételek erősítik a szabályt;)
14/26 anonim válasza:
Azért nem kellesz senkinek mert erősíted... itt adod elő magad... hagyjuk.
15/26 anonim válasza:
Nem ezen múlik, de ha választanom kéne azért legyen már egy kis tapasztalata. Vettem már el szüzességet, jó érzés, hogy te vagy az első, viszont igazából plusz élvezetet nem tesz hozzá.
16/26 anonim válasza:
Haha elözö jaja itt adom elö magam hàtha valami jokis szüz làny ramindul;) szerintem te is bekapnàd dràgàm;)
18/26 anonim válasza:
A szűz lány csak annyiból érdekes, hogy elvileg tapasztalatlan és így sokkal izgalmasabb az együttlét. Egyébként mindegy, mert bárki tud újat mutatni, bárkivel lehet nagyon élvezetes a dolog függetlenül attól, hogy tapasztalt vagy szűz. És ugyanígy lehet egy "sokat megélt" nő is unalmas vagy tapasztalatlan. Igazából a tapasztalt nem egyenlő a sok numerával. Beszéltem már olyan lánnyal aki már egy évtizede minimum nem szűz, viszont nagyon kíváncsi mert igazából szinte semmit nem tudott még kipróbálni mert olyan párja volt.
19/26 anonim válasza:
Nekem inkább a szűzek jönnek be!
20/26 anonim válasza:
Én a szüzeket.Ugyanis jó tudni hogy más még nem járt oda lenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!