Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlős a barátnőm a nemi szerve miatt. Idővel fog ez változni?
21 éves már szexeltünk többször, de nagyon szégyenlős. Többször mondtam már neki, hogy szép teste van, nincs mit szégyenleni rajta. De úgy látom, hogy ez nem segít neki. Mit mondjak még neki?
Idővel el fogja felejteni ezt a szégyenlősködést szerintetek?
Az én párom sem volt elégedett a testével, de most már sokkal jobban elfogadja, tudod mi segített neki? Nem a szavaim, hanem a tetteim. Sokszor éreztettem vele, hogy minden porcikáját szexinek tartom és kívánom, simogattam, puszilgattam és nem csak akkor, amikor szeretkezni akartam vele.
Próbáld ki, szerintem segíteni fog.
Mond azt neki, hogy na, ne légy szégyenlős már te csecsebecse. Mert megeszlek reggelere.
Kellemes Ünnepeket!
Nem, nem hiszem. Valami nagyon olyannak kell történnie, hogy megváltozzon a saját puncijához való hozzáállása. Vidd el meztelen szaunába vagy ilyesmi.
Sok csajszi próbált anno feltenni ide képet GYIK-ra. Külső szemlélőként (és főleg mivel kíváncsi pasi vagyok) ez jó ötletnek tűnt, mert a kívülállóktól őszintébbnek tűnnek a vélemények, de nem tudom, hogy ezeknek a lányoknak végül segített-e a dolog az elfogadásban.
Az van, hogy a lányon segíteni kellene. De ameddig ő ezt nem akarja, addig nem érdemes próbálkozni sem, mert csak konfliktus lesz belőle. DObd be neki az ötletet, hogy odaviszel elé 10 pasit (olyanokat akikre ő azt mondja hogy szerinte "nem rossz" pasik) és mind a 10 megnézi személyesen. Aztán elmondják az őszinte véleményüket.
Persze ez is csak akkor működhet, ha
A) ő meg szeretné tudni, hogy milyen a puncija férfi szemmel, illetve
B) ha te elég magabiztos vagy ahhoz, hogy ne féltékenykedj.
Sajnálom, ha miss álszentet bántja a radikális megoldás gondolata. Nem azt írtam, hogy eresszenek rá egy focicsapatot, vagy hogy egyéb erkölcstelen tevékenységeknek vessék alá.
Kéne tudni disztingválni
Megdöbbentő, hogy itt egy-két válaszoló mennyire nem tud elszakadni a SzocReáltól.
Senki nem lehet próféta a saját hazájában. Ezt kéne megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!