Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Féléve halt meg az anyukája,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féléve halt meg az anyukája, azóta egy kezemen meg tudom számolna az együttlétek számát, fog ez változni?

Figyelt kérdés

Tudom, nagyon morbid a téma, nem is hoztam fel eddig neki, érhető okokból. Tűrök.

De nekem ez már kezd nagyon sok lenni. Teljesen aszexuális lett. Előtte legrosszabb esetben a heti 1 megvolt. Kb 1 éve élünk együtt, és félek, hogy hosszú távon is így marad...

Mit gondoltok? Normális, hogy ennyire elment a libidója?

30 éves nőről van szó, én is ennyi idős férfi vagyok

2018. dec. 11. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
11%
Nem, nem normális. És ezt te is tudod. Hogy mi van a háttérben, azt meg csak ő. Szerintem ez a haláleset csak egy jó indoj, hogy kibújjon a szex alól....
2018. dec. 11. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Van akit somkként ér egy családtag elvesztése, igaz fél év elég sok idő de mindenki másképpen gyászol.

Légy türelmes, mond el mit érzel.

Ne hanyagoljon el mert te mellette vagy és szereted, hiányzik neked.

Szerintem egy nőt ilyen mondom tudsz levenni a lábáról, főleg ha össze is van törve.

2018. dec. 11. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet h fog
2018. dec. 11. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:

A gyász átlagos esetben kb. egy évig tart. Ismerek olyat, aki még nagyobb, ünnepélyesebb családi összejöveteleken sem vesz részt ez idő alatt, egyszerűen mert így diktálja a saját erkölcse. Bizony, hozd fel neki a dolgot, mert anélkül sehová sem fog haladni a dolog. De ne úgy, hogy mikor csináljuk má legközelebb, hanem csak egyszerűen, mi okozza ezt nála. Ne "tűrj neki", hanem legyél vele türelmes, a kettő nem ugyanaz.

26/F

2018. dec. 17. 10:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Biztosan fog változni, főleg ha tesztek is érte.

De ha nem változna, akkor se szakíts vele, mert tudod, jóban-rosszban. Nem megoldás, hogy jön egy probléma és kilépünk és megpróbáljuk máshol, ahol nincs probléma. A problémák nem azért vannak, hogy megfutamodjunk, hanem hogy megtanuljuk kezelni, megoldani.

Sosem tudni, mit hoz az élet, milyen szituáció adódik, amire nem voltunk felkészülve. A menekülés sosem megoldás.

2018. dec. 19. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!