Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl rövid a szex, mit tegyek, hogy hosszabbak legyenek az együttlétek?
5-10 perc, pár naponta. A párom túl gyorsan megy el, nem tudom mit tegyek, mit tegyünk. Tudja, hogy ez így nem tökéletes, nem tud mit tenni.
Kezdem elveszteni a szex iránti érdeklődésem. Vagyis inkább mikor megkívánom és eljutunk addig, hogy megkapjon, lelohad a vágyam. Szerintem azért mert tudom hogy rövid. Számomra ez nem kielègítő pedig szeretem. Van hogy sikerül neki plusz 1-2 szex az első után, de ez ritka mint a fehér holló.
Segítsetek, kérlek!
Egy fiatal menyasszony.
Uhh. Gyakoroljon akar magaba.
Mennyire akar valtoztatni? H latod ?
Sajnos egyike vagy azon lányoknak aki nem lesz boldog a házasságkötés után. Ha nem hiszel nekem, olvasgass neten...
A pasiddal nincsenek teljesen rendben a dolgok, de ezen dolog mögött sokmiden állhat. A sok egyedül végzett önkielégítéstől kezdve a lelki problémákig, bármi... és sajnos egyiknek sem egyszerű a "kezelése"...
Lassítás, közeledéskor megállni.
Gondolkozzon. Okkal tegyen mindent.
Koszonom a hasznos valaszokat!
Kedves #4, pont ettol felek, hogy nehogy idovel rányomja a bélyegét a kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!