Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy elégitsem ki a barátom oralisan ha túl rövid az előjáték és alkalmam sincs rá?
Nekem ő az első , vele vesztettem el. Úgy zajlik nálunk egy szeretkezés hogy elkezd simogatni levetkoztetjuk egymast megujjaz én benyulok a
gatyajaba , kézzel elkezdem kielégíteni de nem telik el 1-2 perc és máris előveszi a gumit és alkalmam sincs oralisan kielégíteni. Ja és e közben mindig ő van felül tehát meg lehajolni se tudok vagy szájjal közelíteni. Az első 2-3 alkalomnal ő is kielegitett szájjal de mostanában nem , szerintem azért mert én sem teszem . Szerintetek hogy kellene?
beszéld meg vele
vagy gumi előtt szólj és ....hajrá
Megfogod a kicsi kezecskéjét mikor nyúl a gumiért,, mondod neki ne kapkodj.. :)
Fel állítod a srácot, vagy lefekteted ami neked jó.. és hamm bekapod :P ennyi..:D
Lehet, hogy csak nem akart bunkó lenni azzal, hogy megkér vagy úgy gondolja, hogy amikor majd te szeretnéd akkor lesz :)
Simán megmondod neki, hogy cseréljetek helyet, mert vágysz arra, hogy kényeztessed őt :) sok sikert! 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!