Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ez ellen?
Fordítva működök, mint a legtöbb nő. Míg általában a nők tovább bírják, én képes vagyok kb 2 perc alatt elmenni.
Az előjátékot pedig egyszerűen nem bírom, mert ha 20 mp-nél tovább izgat a párom, el kell vegyem a kezét/száját onnan, mert annyira hamar felizgulok, hogy ha tovább folytatja, elélvezek.
Hogyan lehetne késleltetni az élvezetet? Ő még bírná bőven, én meg pár perc után kész vagyok...
Ne írjátok, hogy de jó, hogy ez a legnagyobb problémám és hasonlóakat, ugyanis higgyétek el, hasonlóan rossz ez is, mint amikor valaki nem tud elmenni (előző páromnál ez volt a probléma, most meg olyan jól csinálja -vagy nem tudom mitől van ez-, hogy túl rövid az egész).
Ja igen nő, azt hittem kiderül az első mondatomból, de lehet nem fogalmaztam egyértelműen, bocsánat.
Attól függ, Ha hüvelyi orgazmusom van, akkor tovább már nem jó, mert fáj. Ha csak a csiklónál, akkor jó tovább is. De gyakoribb az, hogy bent... ezért áll fenn a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!