Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl rövid az előjáték, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl rövid az előjáték, hogy kéyeztethetném hosszabb ideig a párom?

Figyelt kérdés

A szex alapvetően simogatással kezdődik nálunk esténként. A párom hamar felizgul, de ilyenkor már tolja is le a fejwm egy kis orálra, alig marad időm puszilgatni a hasát, a combját.Ezután általávan ő nyal ki engem, majd jön maga a szex..kicsit túl gyors nekem néha :(

Nálatok mi az előjáték?

2012. nov. 27. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
helyzetfüggő, van, hogy több, van, hogy kevesebb
2012. nov. 27. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Hasonló. De én sose tolnám le senki fejét. Ez szemembe cseppet megalázó. Hagyom h ugy csinálja ahogy szeretné. Mondd meg neki h ez neked igy nem jo.
2012. nov. 27. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nálam már az előjáték, hogy letolom a gatyámat.
2012. nov. 27. 19:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem a "letolja-t", hogy megfogja és belenyomja a számba a farkát, csak hogy érzem rajta, ahogy kicsit erősebben tol lefelé, hogy már alig várja a dolgot - hát, odavan érte :D De én ezt szeretném még húzni, csak nem úgy, hogy rásivalkodok, hogy most azonnal vegye el a kezét, majd én csinálom, amit akarok, hanem valahogy játékosan..
2012. nov. 27. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
ha ilyet csinál, szerintem egyszerűen fogd meg a kezeit, kulcsod össze az ujjaitokat, és mosolyogj rá.. Mondhatod neki, hogy nyugi édes, csak lassan, nem sietünk sehova.. vagy mondjuk, hogy türelem, hagyj egy kicsit játszadozni.. beválhat, egy próbát megér ;)
2012. nov. 27. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk egy jó fél óra minimum az előjáték, persze néha becsúszik egy kicsi orgazmus páromnak, de akkor még tovább tart az előjáték, s aztán hatalmas orgazmusa van.
2012. nov. 27. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!