Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy szégyenlős srác tud...

Egy szégyenlős srác tud változni ha nagyon akar? és ha igen akkor hogyan? 16/f

Figyelt kérdés
Ha idegenekkel beszélek, akkor már más a hangom meg ilyenek. Nehezen illeszkedek be így.
2009. dec. 1. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
próbáld meg elfogadni magad. Ne más fejével gondolkozz. Mármint nem kell feltétlenül megfelelni. sokszor olyannak akarjuk láttatni magunkat amilyenek nem vagyunk. Idővel úgyis megismernek, s kiderül milyenek vagyunk. Ha nem vagyunk őszinték akkor csalódás lesz a vége. Persze folyamatos önvizsálatot kell tartanunk s fejleszteni magunkat, de ezalatt a benső vlágunk megismerését, fejlesztését kell érteni. És soha nem illetni magunkat negatívan s persze mást sem.
2009. dec. 1. 19:34
 2/4 anonim válasza:

Régen én is ilyen voltam, ha idegenekkel beszéltem, a hangom egyből vékonyabb lett, elvörösödtem, stb. Ez főleg önbizalomhiány lehet, de hidd el, lehet rajta dolgozni.

Próbálj meg ne foglalkozni azzal, mások mit gondolnak rólad vagy hogy milyennek látnak, és élj úgy, ahogy te szeretnél. Nem kell másoknak megfelelned, tudod. Nyilváníts véleményt, akár akkor is, ha nem kérdeznek. Így majd látják, hogy magabiztos vagy és tudod, mit akarsz... ha kiröhögnek - mert előfordulhat, sajnos vannak ilyen tapló egyének - akkor röhögj vissza nekik. Tudom, ez nehéz, de ahogy te is mondtad, ha nagyon akarod, menni fog. :)

Hajrá!

17/L

2009. dec. 2. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam sajnos. Az elmúlt 1 évben viszont teljesen megváltoztam. Próbálj meg célokat kitűzni magad elé amiket meg is valósítasz. A legjobb módszer ha leírod őket egy lapra és amiket elértél, azokat kipipálod. Ha mind sikerült, akkor látni fogod, hogy képes vagy arra amit szeretnél és ez növelheti az önbizalmadat is. A legjobb, ha olyan célt érsz el amiről nem hiszed, hogy képes vagy rá, de mégis teljesíted bármi áron. A másik jó módszer az önbizalom növelésre, ha a tükör elé állsz és elsorolod a jó tulajdonságaidat kívül, belül. Nem kell a rosszra koncentrálnod állandóan, mert attól csak feszélyezve érzed magad. Először lehet, hogy furán fogod magad érezni a tükör előtt, de hidd el hatásos. Az is jót tesz ha olyan ruhákat hordasz amikben jól érzed magad és a te stílusodnak felel meg.

Remélem segítettem. :)

2009. dec. 3. 19:22
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm. sokat segítettetek. igyekezni fogok.
2009. dec. 3. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!