Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék változni? 15/l

Hogyan tudnék változni? 15/l

Figyelt kérdés
A barátnőim társaságában nagyon vidám és hülyéskedős lány vagyok ha viszont barátnőmmel meg egy fiúval sétálgatunk én nem igazán beszélek néha bólogatok,meg mosolygok egyet ennyi :D néha nagyon irigylem miatta őt.Ő miért tud elbeszélgetni velük ennyire könnyedén?Egyálltalán nem tudok kikapcsolódni ilyenkor olyan feszültnek érzem magam csak nem tudom mitől.Talán elrontok valamit,vagy nem tudom,de amugy is ez hülyeség,mit ronthatnék el?:D hogyan legyek felszabadultabb?mit csináljak?:/
2011. júl. 2. 01:04
 1/5 A kérdező kommentje:
ja hopp most vettem észre milyen rossz helyre írtam ezt a kérdést :D kérlek ne akadjatok ezen ki :D köszi:)
2011. júl. 2. 01:05
 2/5 anonim válasza:

Semmi baj, előfordul XD

Na szóval: ne foglalkozz azzal hogy fiú vagy lány. Csak az legyen előtted, hogy ugyan olyan ember mint te. Mielőtt találkoznál egy fiúval és a barátnőddel, határozd el hogy te igenis tudsz olyan lenni mintha nem lenne ott. Egy idő után magától is menni fog, gondolkodás nélkül. Esetleg szólhatsz a barátnődnek, hogy mi a helyzet. Beavathatod, hogy néha segítsen, kérdezzen olyanokat ami előre visz abban hogy elkezdj valamit mesélni/beszélni.:)

2011. júl. 2. 01:13
 3/5 anonim ***** válasza:

sztem majd kinövöd... én ugyanilyen voltam :D sőt mikor elkezdtem randizni a barátommal akkor csak ő beszélt én meg csak mosolyogtam és nem "mertem" megszólalni. oks ez hülyeség h nem mertem , csak egyszerűen nem ment, nem tudtam mit mondjak stb :D...

szal én tökre átérzem

ja és nekem is volt anno egy ilyen nagydumás ,"jófejcsaj" barátnőm aki mindenkivel tök lazán eltudott beszélgetni :D

2011. júl. 2. 01:24
 4/5 anonim válasza:
Szerintem először próbálj meg a fiúval négyszemközt beszélni, ne csak, amikor a barátnőd ott van. Ha már jobban ismered mersz beszélgetni vele. Meg persze ezt idővel kinövöd, minél több fiú barátod lesz, annál jobban tudsz majd az idegenekkel is elbeszélgetni :) Én is ilyen voltam :) Most meg lelőni sem lehet. :)
2011. júl. 3. 00:29
 5/5 A kérdező kommentje:
az első válaszolónak tetszik az ötlete :) ezt majd megpróbálom :D igen egyszer egy vonaton utaztunk egy fiúval akit ismertem csak eddig nem is beszélgettünk barátnőm beszélt vele és végig beszéltük az utat utána meg elvileg bejöttem volna neki csak ez még egy éve volt és akkoriban mások véleményére hallgattam ezért lekoptattam közbe meg nagyon rendes fiú mostmár máshogy gondolom remélem tényleg ezt is kinövöm most megint úgy találkozunk hogy ő én meg barátnőm és látszik rajta hogy nem érdeklem :/ gondolom a fiúk többsége olyan hogy ha egyszer nem akkor minek próbálja meg többször.. :s
2011. júl. 3. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!