Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos számodra, hogy a nőnek szép mellbimbója legyen, vagy mindegy?
nekem pont az átlagnál valamivel nagyobb mellem van
(C kosaras),férfi tenyeret jól kitölt és hozzá tökéletesen passzoló, közepes,a cicivel arányos mellbimbóm, a színe pedig nem ilyen hülye rózsaszínes, haem szép bézs színű.
Az átlagnál valamivel nagyobb. Igen, mert az átlag a B kosár, de a C kosár sem sokkal nagyobb. Sok országban C kosár az átlag, de abban igazad van, hogy nálunk a C kosár átlagon felülinek számít, de messze van a nagytól.
Nem ilyen hülye rózsaszín, elárulom, hogy rengeteg férfinek a rózsaszín tetszik. Nekem személy szerint inkább az általad említett bézs, bár szerintem rossz jelzőt találtál, de sejtem, hogy mire gondolsz. De szerintem a férfiak 40%-a rózsaszínt részesíti előnyben.
sok rossz infód van,de nincs kedvem kijavítani,mert menthetetlen eset.
Azt pedig sehol sem írtam,hogy nagy mellem van,hanem azt,hogy nagyobb,mint az átlag.
Az olvasási készséged is reménytelen.
A cicim pedig szabványszerűen szép.
Sikerült nem a kérdésre válaszolnod.
Ez is reménytelen.
Sok örömöt a tehéntőgyszerű,rószaszín bimbikhez :)
De ez csak amolyan karácsonyi plusz.
Kérdés lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!