Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csinos/szép lányok hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csinos/szép lányok hány százalékának lehet vajon 16 centinél nagyobb farkú pasija?

Figyelt kérdés
Amikor nézegetem a facebook-on ezeket a tipikus rózsaszínködös szerelmes párocskákat, ahol a pasi helyes/férfias külsejű, a csaj pedig formás testű/szép arcú, akkor mindig azon agyalok, hogy vajon a csajnak pasija mekkora mérettel rendelkezhet és vajon ehhez a rózsaszínködhöz mennyire járul hozzá a nagyobb vastagabb szerszáma. Nagyjából a 16 cm-nél és 4.2-4.5 cm-es vastagságnál húznám meg ezt az alsó határt. Létezik, hogy az összes ilyen szép szerelmes párocskák esetében a pasi az átlag felettit hozza méretben és valójában az ilyen álompárocskák szerelmes kapcsolatukhoz nagyban hozzájárul a pasi adottságai. Megfordítom a kérdést: Mennyire lehet jellemző, hogy egy érzéki, szőke, csinos lány halálosan szerelmes a pasijába, miközben neki csak egy 14/3.5-öse vagy 15/4-ese van?

2018. dec. 10. 21:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Szerinten ehhez nincs sok köze a péniszméretnek.

Meg azért 4.5 cm vastagsag feletti pénisz nem valami gyakori szerintem.

2018. dec. 10. 21:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

37.98%

Nem unjátok a pénisz méretes kérdéseket? Nekem nincs nagy, vastag se, mégse sírok ezen ennyit.

2018. dec. 10. 21:54
 3/12 A kérdező kommentje:

Ha esetleg nem tudnátok miről beszélek képekkel illusztrálom:

[link]

[link]

[link]

2018. dec. 10. 21:55
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

Ha azért kérdezed, mert neked kicsi, akkor a válaszom az, hogy rosszul ismered a pénisz és a boldogság összefüggését.

Az átlag lehet, hogy csak 16cm, azonban a lányoknak ez kicsi. A nők egy boldog kapcsolatot valójában egy 30cm hosszú és 8cm vastag farokkal képzelnek el, liternyi spermával. Tehát, ha ezt a szintet nem ütöd meg, akkor magányosan és utód nélkül fogsz meghalni.

Remélem, hogy hasznos volt számodra a válaszom.

2018. dec. 10. 21:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Kérdező amúgy neked mekkora?
2018. dec. 10. 21:58
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

Ennyire szerintem azért nem számít a méret... :D

Bár én nem vagyok a vékony, szőke, 5 kg smink féle csaj, de így is nagyon helyes barátom van, átlag méretű pénisszel... de nekem ez pont jó, nem kellene ennél nagyobb... de ha kisebb lenne, az se érdekelne, akkoris ugyanekkora rózsaszín köd lenne, mert szerintem nem csak a szex létezik egy párkapcsolatban

2018. dec. 10. 21:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem olyasmi kapcsolatom van amilyet leirtal, a baratomnak kifejezetten nagy, ami persze sokszor elony, nem mondhatom hogy nem orulok neki, de nem ezert szeretem, es ez csak a veletlen muve,hogy ilyen ferfit fogtam ki. A megismerkedesunket kovetoen elegge sokara is jutottunk el a testi dolgokhoz. Nalam az ertelem, esz, gondolkodasmod, jovokep stb all egyertelmuen kituntetettebb helyen.

2018. dec. 10. 22:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Jelen xD
2018. dec. 10. 22:08
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

Formás testű, szép arcú “csaj” vagyok, ám eddig még nem volt 16 centi fölötti pasival dolgom.

És nem is vágyom rá.

2018. dec. 10. 22:28
 10/12 anonim ***** válasza:
87%
Én már voltam boldog 10cmes farka sraccal és boldogtalan 22essel. Szóval ennek semmi köze hozza :D
2018. dec. 10. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!