Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos arc/jó test és szép arc/átlagos test. Hogy vagytok az ilyennel egy nőn? A kontraszt nem zavar titeket?
Amikor ismerkedtek, akkor látjátok az arcát és ruhán keresztül a testét is, amihez elképzelitek hogy kb milyen lehet meztelenül.
Csak az nem a furcsa, amikor lekerülnek a ruhák és egy nagyon szép arcú lánynak (akinek nagyon szép testet képzeltek el) van egy látványosabb testi hibája (pl a mellei nagyon lógósak, formátlanok), vagy amikor egy átlagosabb arcú lányhoz (akihez átlagos testet képzeltek el), egy nagyon jó, szupermodellhez illő test (formák, mellek, feszesség) társul?
nekem pl bejön a teltebb alak és vannak azok a csajok akik ugye elég teltek mellette nagyon gyönyörű arcuk van, nincs ezzel semmi bajom, külsőre így is-úgy is jól festenek
engem inkább az zavar ha külsőre jó, de belsőre bottal se
Nekem ez a mell-kérdés izgalmasabb volt régen.
Melltartóval azért sok mindent el tudunk érni. Nekem mellesleg van is elég szép méretem, és az első alkalmaknál sokáig én is izgultam, mit szól a pasi, ha látja, nem hordom olyan fent.
Azóta rajöttem, ha valakivel már az ágyig, meztelenségig jutunk, annyira hiszek magamba, hogy tudjam, ez nem lesz kizáró ok.
Valahogy így van ez a testtel, alakkal is szerintem.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!