Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal ki akarjuk próbálni a szexet másokkal, de nem tudjuk hol keressünk hozzá embert, van ilyennel tapasztalatotok?
Normális pár vagyunk, igényesek, és még jól is nézünk ki, tehát nem a rosszlányokon hirdető 100kg-os 40-es párok
Húszas éveink elején járunk
Nem unjuk a szexet, de szeretnénk kipróbálni plusz egy pasival és plusz egy nővel (külön külön, párok nem jöhetnek szóba)
Hogy vagy hol találhatnánk erre szintén normális embereket? Van ilyennel tapasztalatotok?
Hát , itt csak szűz fiúk vannak, meg zsíros (hajú) kockák.
A csajok meg faszundorosak. De azért hajrá!
Hidd el, hogy az ilyen oldalakon is hirdetnek olyan lányok, akiket szeretnétek mind a ketten. Épp az általad említett oldalról találtunk egy Piper Perri hasonmást. Persze ez a másik véglet, de...
Aztán visszanyalt a fagyi, 2 srác és egy lány... hm...
hogy ne kelljen keresni:
18 éves tapasztalalatlan fiú vagyok, aki szívesen tanulna egyet s mást.
Jóképű, vékony, izmos, igényes srác vagyok
Jahh és mit is csináljunk, dugjuk bele a farkunk az USB portba, te meg majd letöltö9b vagy mi?
Az igaz, hogy manapság már majdnem elértük ezt, azaz én "beszkennelem" a farkam, te pedig kinyomtatod 3D-ben, de attól nekem nem lesz jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!