Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti lefeküdnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti lefeküdnétek egy tőletek kisebb pasival?

Figyelt kérdés
2018. dec. 16. 17:49
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

#29 - na ez az! :) jó volt olvasni a soraid. Végre egy férfi! ;)

Az általad felhozott példák egyébként szerintem se jók, hiszen a színészekhez az ember hozzárendeli az általa játszott karaktereit. Hiába játszik szerepet, az ember egyenlővé teszi velük és így szimpatikusak lesznek, pedig nem is ismerjük őket.

De ez nem azt jelenti, hogy a szavaid összességében ne lennének igazak :)

2018. dec. 17. 17:36
 32/34 anonim ***** válasza:

29-es vagyok!

Köszönöm a válaszokat, de egy kicsit vitatkoznék.

Nem gondolom, hogy rossz példákat hoztam volna. Legfeljebb egyoldalúakat.

Ezek az emberek mivel másak, mint bárki más? Talán nem büdös, amikor fingik? Nekik is ugyanúgy vannak szorongásaik, félelmeik, személyiségbeli elakadásaik, mint neked vagy nekem. Nem oldódik meg minden, ha lesz egy barátnőd, vagy lesz sok pénzed, vagy lesz egy jó munkád, mert az élet egy folyamatos fejlődés, mindig jön egy új akadály, amit le kell küzdeni. Akiket felsoroltam, ugyanúgy szembesülniük kellett a kamaszkoruk végén, hogy ők ennél bizony nem lesznek magasabbak, ekkorát adott nekik az Úr. Szerintetek nekik emiatt soha nem volt szorongásuk? Hát dehogynem!

Való igaz, a pénz meg a siker sok mindent felülír. Hát tudjátok, mi írja még felül a testmagasságot? A magabiztosság. Az egészséges önismeret. A humor. A felszabadultság. Az, hogy van véleményed a világ dolgairól, persze nem tudálékosan, hanem megalapozottan. Az, hogy van megfelelő erkölcsi érzéked. Az, hogy ki tudod mutatni, fejezni az érzéseidet.

Mint mondtam, van 180 feletti, közel 190-es ismerősöm. 35 éves koráig nem volt senkije. Ő történetesen vékony volt, az istennek sem tudott hízni. Amúgy jó kiállású, jóképű gyerek volt, csupán saját magát degradálta le folyamatosan emiatt.

170-nél alig magasabb közeli barátom. Közvetlen, nagydumás, kezdeményező, amúgy eléggé ki is van lökve. Soha eszébe sem jutott, hogy az 180 alatti magassága bármiben is akadályozná. És mielőtt bárki azzal jönne, hogy a kockahas is felülírja a magasságot, nos, kockahasa bárkinek lehet. Sőt, ajánlott is, mert kitartás kell hozzá, és önbizalmat ad, ha legalább a külsődre odafigyelsz.

Azt hiszed, hogy az alacsonyság az egyetlen ok, ami megakadályoz a boldogságban? Más meg átlag magasságú, de dadog. Vagy görbe az orra, vagy vékony a hangja, vagy nyúlszája van, vagy görbék a fogai, meg ritkul a haja. Rengeteg ember küzd valamilyen démonnal. Az egyetlen akadály az, ha nem tudsz felül emelkedni rajtuk. Az pedig automatikus vereség, ha meg sem próbálod. Elfogadod, hogy kész, te törpe vagy, ez már így maradt, úgyse lesz senkid, ezért meg sem próbálod... mert így kényelmes, mert így nem kell tenned semmit, csak néha panaszkodnod, mert a körülötted lévők majd megerősítenek, hogy jaj dehogy, ez nem így van, és akkor egy pár napig jobban érzed magad tőle. Ez a tespedtség, ez a passzív beletörődés keseríti meg az életedet. Azért mondom így, mert én is ilyen voltam.

Ha más nem, keress fel egy pszichológust, anno én is megtettem. A gondjaimat nem oldotta meg, de adott egy nagy pluszt.

És még egy kérdés: az 170 az hol alacsony? Visítva tapsikolnék az utcán, mint egy idióta, ha úgy ébrednék, hogy 170 vagyok... :D

2018. dec. 18. 10:18
 33/34 anonim ***** válasza:

Magyarországon ( nevezzük még így..) Az átlagos férfi testmagasság 176cm. A 170cm bőven ez alatt van.. 16 éves koromtól próbáltam ismerkedni, szerintem 16 év kudarc bőven elég volt ahhoz, hogy feladja az ember..Tudod kellemes érzés pl amikor felkelsz egy bárszékből elindulsz a csaj felé, akivel előtte flörtöltél és látod a képene a döbbenetet meg undort, hogy nem ilyen alacsonyra számítottam.. Ez csak 1 sok megalázásból..

A magasság forrás linkje itt:

[link]

2018. dec. 18. 11:27
 34/34 anonim ***** válasza:
Ha tetszik,természetesen igen.
2018. dec. 18. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!