Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti lefeküdnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti lefeküdnétek egy tőletek kisebb pasival?

Figyelt kérdés
2018. dec. 16. 17:49
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Nem, főleg, hogy én sem vagyok olyan magas

42/N

2018. dec. 16. 21:14
 22/34 anonim ***** válasza:
48%

Ez az #19, még szidd is a "törpéket", igaz, hogy előtted írtam, hogy nincs bajom az alacsony férfiakkal, pedig én is törpe vagyok ;)

Te nem a magasságod miatt nem kellesz senkinek. Lehet, hogy csúnya vagy, meg hát a megkeseredett stílusod undorító, sőt, valami intelligens sem lehetsz.

Nyugodj meg, a magasságoddal nincs gond, szimplán csak az összes többi tulajdonságoddal :)

2018. dec. 16. 21:19
 23/34 anonim ***** válasza:
46%
ma 21:19 Látom magadra ismertél :). Tök mind1, hogy te itt mit írsz, a nők többségének úgysem kellenek a 170cm-es törpék, bármennyire erőlködsz. Igen lehet, hogy ronda vagyok, de ha 180cm lennék, az kompenzálná a rondaságom..
2018. dec. 16. 21:31
 24/34 A kérdező kommentje:
A 170 alatti nők is bejönnek, viszont 170 cm feletti magas nők is tetszenek, szóval minden méretben van szép nő :)
2018. dec. 16. 21:46
 25/34 anonim ***** válasza:
Bár lányokhoz szól a kérdés, énis 170magas(alacsony) férfi vagyok. Többször tapasztaltam már, hogy egy-egy kaland emiatt hiusulteg, hiába volt nálam alacsonyabb a lány, vagy voltunk egymagasak. A mostani barátnőmnél 10centivel vagyok magasabb és elmondása alapján nem szeretne magasabb srácot mert így pont jó. Van sok szép magas lány, de a 155-165centisek a legtutibbak:)
2018. dec. 16. 21:53
 26/34 anonim ***** válasza:
amig ti egymas magassagaval vagytok elfoglalva addig en megyek es keresek olyan lanyt akinek a belso tulajdonsag dominal parvalasztasban. sok szerencset skacok.
2018. dec. 17. 00:01
 27/34 anonim ***** válasza:
Volt dolgom majdnem velem egymagas (~170) sráccal és nagyon kellemetlennek éreztem vele az aktust, így hát alacsonyabb nálam szóba se jöhetne.
2018. dec. 17. 01:21
 28/34 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, ugyanis 160 centis vagyok ha nálam alacsonyabb az már majdnem törpe
2018. dec. 17. 07:33
 29/34 anonim ***** válasza:
80%

Sziasztok! 162 cm magas pasi vagyok (általában 163-at hazudok). 21 éves koromig nem volt barátnőm, pedig még akár 2-3 lehetett is volna, igaz, ezt csak utólag fogtam fel. Túlságosan el voltam foglalva azzal, hogy kicsi vagyok. Sokáig szociális szorongásom is volt (többek között emiatt is), új társaságban akár órákig is kukán ültem, szó szerint egy szót nem bírtam kinyögni. Pedig jó humorom van, és amúgy egész jóképű vagyok (feminin arcom van, most ez sokaknak bejön, sokaknak nem). 21 évesen egy gólyatáborban jöttem össze egy velem egymagas lánnyal, aki nem mellesleg a csapatvezetőm volt (nálam fiatalabb). Hogy hogyan? Addigra lesz*rtam a gátlásaimat, és csak egyszerűen magamat adtam, a saját természetességemben, és ez neki pont bejött. Annyira, hogy azóta el is jegyeztem. Korábban nálam magasabb barátnőm is lehetett volna, és azóta is flörtöltem már magasabb csajokkal, akiket pont nem érdekelt (volna) a magasságkülönbség (hú, ez így hülyén jött ki, szóval amúgy hűséges vagyok, flörtnél tovább soha nem mentem, és nem is akarok).

Ha egyébként megfelelő mértékben kedves/udvarias vagy, megvan a megfelelő (nem csak mutatott) magabiztosságod, és nem félsz kimutatni a humorodat, meg a külsődet sem hanyagolod el, akkor abszolút nem lesz nehéz találni valakit. Itt írta valaki korábban, hogy 170 centi, de ha 180 lenne, minden más lenne. Nos, nem lenne más, láttam már olyan 180 feletti pasit, akinek nagyon sokáig nem volt barátnője. Ennek semmi köze a magassághoz. Csakis a hozzáállásodhoz, a magabiztosságodhoz és a határozottságodhoz, aminek az alapja az ÖN-IS-ME-RET!

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy beszűkülnek, magukba fordulnak, mert ők "túl kicsit, rondák, senkinek sem kellenek", ennek azonban az az eredménye, hogy még az esetleg hozzájuk közeledni próbáló lányokat is elhajtják, mert el sem merik hinni, hogy valaki közeledhet feléjük, "biztos csak ki akar gúnyolni". Tudom, mert már jártam itt. Ezt viszont önsorsrontásnak nevezik, amikor már csak is a te saját rögeszméddé vált problémád hátráltat abban, hogy barátnőt találj.

Igen, vannak olyan arrogáns csajok, akiknek jelmondatuk, hogy "180 centi alatt nincs férfi". Ezeknek azt kell mondani, hogy "D kosár alatt meg nincsen nő". Persze ez nyilván nem így van, és csak visszavágásként szabad használni, de attól még hagy főjenek a levükben. Ezek a lányok nagyon le tudják lohasztani az ember életkedvét és magabiztosságát, és tudom, hogy nehéz nem foglalkozni vele, de vajon szükséged van neked erre a lányra? Mi lesz a következő, kockahas nélkül nincsen férfi? BMW nélkül nincsen férfi? Hagyjuk már... akinek az kell, aki vagy, az nem fog ilyenekkel foglalkozni.

Még egy bekezdés, és befejezem, mert nagyon bő lére eresztettem :D Tom Cruise 170 magas. Michael J. Fox és Lionel Messi is kb. velem egy magas. Robert Downey Jr. is 170 magas... most komolyan, melyik csaj mondaná, hogy "nem kell a roberdónidzsunijor mer kicsi"? Naugye! Tessék a sarkadra állni, és magadként viselkedni! Csak így megy 150 centitől 220 centiig.

26/F

2018. dec. 17. 08:36
 30/34 anonim ***** válasza:
ma 08:36 Akiket te példaként felhoztál hírességek mind gazdag és jóképű pasi, vannak olyan nők akiknél a magasságfaktort kioltja a pénz. Megnézném az ilyen tom crúzt rondán, szegényen átlag pasiként mennyire lenne sikeres, hát semennyire. Neked szerencséd volt és kész de a többség törpének itt nekünk nincs ilyen szerencséje, simán átnéznek rajtunk. Már ha közeledni szeretnénk udvariasan simán hárít mind, jönnek a szokásos dumák, hogy óh csak kollégaként kezellek meg max csak barátok lehetünk, vagy a legegyszerűbb pattintó szlogen, hogy van barátom, pedig a többségnek akihez szerintem odamegyünk egyedülálló.. A te eseted egy szerencsés kivétel nem több. Az alacsony férfiak többsége 30-35 éves korában is egyedülálló és sokan ekkor már rég feladták, mert valóban nincs értelme folyamatos érzelmi kudarcokba beleesni..
2018. dec. 17. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!