Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak a fétisemmel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a fétisemmel?

Figyelt kérdés
Nagyon izgat gondolat szinten hogy lássam a barátnőmet más sráccal/srácokkal is szexelni. Mit csináljak? Mondjam el neki és törekedjek ennek megvalósítására vagy felejtesem el? Egyáltalán le lehet szokni egy fétisről?

2018. dec. 16. 17:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Jelentkezem, lehet veled is jót mulatnék:$
2018. dec. 16. 17:39
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Valósítsd meg! Vannak erre kapható nők és pasik is.
2018. dec. 16. 17:40
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Engem is nagyon izgat az ilyen :(

F

De nekem még barátnőm sincs hozzá.

2018. dec. 16. 17:42
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem ne titkold el a fétisedet. Hozzd fel neki, akár viccesen is, és ha ellenkezik akkor mondhatod h jaaaj nyugi csak vicceltem :)
2018. dec. 16. 17:43
 5/13 anonim ***** válasza:
21%
Hülye...
2018. dec. 16. 17:47
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

Bár ilyen pasim lenne...

Beszéld meg vele

2018. dec. 16. 18:18
 7/13 anonim ***** válasza:
65%
Ugyan ez a gond velem is :D én elmondtam neki, de akkor sem akar megcsalni, ha könyörgök :S 23/F
2018. dec. 16. 18:31
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Inkább hagyd meg fantáziának, már ha tényleg komoly kapcsolatot tervezel vele. És nem akarod, hogy e miatt szétessen.
2018. dec. 16. 21:00
 9/13 anonim ***** válasza:
50%
Először hozd fel, hogy készítsetek egy szexvideót, SZIGORÚAN saját felhasználásra! Én is szeretném kívülről látni a barátnőmet szex közben, de nem egy másik pasival. Ki tudja, lehet hogy te is ezt szeretnéd. De ha meg tényleg az a vágyad, hogy mással lásd, szerintem felhozhatod neki. Csak ha elutasítja, akkor ne könyörögj érte. Az gáz. Kivéve, ha alapból megvan köztetek a domináns/szubmisszív dinamika.
2018. dec. 17. 08:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Mondd el,az is lehet hogy nem ellenezné.
2018. dec. 18. 16:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!