Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most a barátom megerőszakolt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most a barátom megerőszakolt volna?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés. Szóval az történt, hogy egy bizonyos pózban nem éreztem magam kényelmesen, mondtam neki hogy ne hatoljon be, erre azt mondja miért ne, és bedugta.
2018. dec. 13. 21:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

Magyar semmirekellő férfiak válaszát olvashattuk.

Ha csak azt mondod a párodnak, hogy ne, ne tegye, ne dugja be, az nem elég. Mert a nem szót nem tanuljuk már meg ovis korunkban, hogy mit jelent?! Ha a páromnak azt mondom ne, még véletlenül sem azt értem alatta, hogy NE!! Hanem csak kéretem magam. Mert az phasza.

Ha meg leütöd és ő cserébe megver/megöl, kit érdekel?

Legközelebb kérdező, kakilj bele a szájába, ha azt mondja, hogy ne, akkor kérdezz vissza: "Miért ne?" és tedd meg. Ha nem kapálózik, nem erőszak, úgy értette, hogy akarja, csak nem elég bátor, hogy úgy látszódjon, hogy élvezi.

2018. dec. 13. 22:25
 12/14 Diavolino44 ***** válasza:
0%
En nem gondolnam ezt megeroszakolasnak, viszont eroszakos szexnek igen. S errol le kell ullni megbeszelni, mert a 10 valaszolo nagyon jol ravilagitott sajnos a helyzetre. Illetve ha valami nagyon nem oke, akkor rugd le magadról.
2018. dec. 14. 01:06
 13/14 anonim ***** válasza:
61%
Igen, megerőszakolt. Dobd ki,ennél csak rosszabb lesz. Egy normalis kapcsolatban nem neked kell bizonygatnod meg hatszor elmondanod hogy ne csinalja... normal esetben ha egyszer elmondod, azonnal abbahagyja (sot eszreveszi,ha nem elvezed) Nehogy mar neked kelljen kapalozni meg verekedni mert a PAROD - nem egy idegen a bokor mogul, hanem a parod- elo szexjateknak hasznal...Nevetseges itt egypar kommentelo...
2018. dec. 14. 03:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem is konkrét erőszak volt, de az biztos, hogy gusztustalan részéről. Mikor legutóbb szexeltünk a párommal, annyira vadak voltunk, hogy fájt már eléggé, szóltam neki EGYSZER és azonnal változtatott, utána kicsit abba is hagytuk. Az a legfontosabb, hogy tiszteljétek egymást annyira, hogy ha az egyik félnek nem jó valami, akkor azt ne erőltessük rá. Ha ez nálatok nem működik, akkor szakíts vele.
2018. dec. 16. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!