Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most a barátom megerőszakolt volna?
Szóltàl, hogy hagyja abba?
Ez így kevés informàció.
Igen, és?
Könyörgöm, kislány, ne harapófogóval kelljen már minden szót kihúzni belőled.
Gondolom eddig se nagyon érdekelte h élvezed csak h ő élvezze,sok nő eszi amit főzőtt...
58N
Nálunk is valahogy így kezdődött, kicsit kényelmetlen, kértem pózváltást, megkértem, hogy így ne, nem érdekelte. Ekkor még bemagyaráztam magamnak, hogy ez nem erőszak, végül is a szexben én is benne voltam az elején stb.
Aztán le...szarta azt, hogy legyen előjáték. Aztán azt, hogy sírok a fájdalomtól. Majd számon kért, amikor szakítottunk, mert számára az, hogy sírva kérem, hogy NE, azt nem azt jelenti, hogy nem. Az sem, ha nyugisan leültem vele megbeszélni, hogy a nőknek szükségük van előjátékra.
Azt érdekes mód megértette, amikor ököllel arcon vágtam. Visszakaptam, de megérte. Azóta rég ex, de a bizalmam megtört alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!