Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most a barátom megerőszakolt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most a barátom megerőszakolt volna?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés. Szóval az történt, hogy egy bizonyos pózban nem éreztem magam kényelmesen, mondtam neki hogy ne hatoljon be, erre azt mondja miért ne, és bedugta.
2018. dec. 13. 21:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
36%

Szóltàl, hogy hagyja abba?

Ez így kevés informàció.

2018. dec. 13. 21:59
 2/14 anonim ***** válasza:
26%
Ez szerintem attól messze van, meg amúgy sem érezni a felháborodást a soraidban.
2018. dec. 13. 22:00
 3/14 anonim ***** válasza:
16%
Hűha, egyszer mondtad neki, hogy ne, és ő azt nem teljesítette. Nem elég egyszer mondani, hanem többször is mondani kell, és kimozdulni abból a pózból. Lefogott talán, vagy csak feküdtél mint egy darab fa?
2018. dec. 13. 22:00
 4/14 A kérdező kommentje:
Többször mondtam neki hogy nem.
2018. dec. 13. 22:01
 5/14 anonim ***** válasza:
58%

Igen, és?

Könyörgöm, kislány, ne harapófogóval kelljen már minden szót kihúzni belőled.

2018. dec. 13. 22:05
 6/14 anonim ***** válasza:
20%
#metoo!!!
2018. dec. 13. 22:08
 7/14 A kérdező kommentje:
Többször mondtam neki hogy nem, behatolt, akkor is mondtam hogy nem, de nem hagyta abba. Utána meg már nem mondtam semmit.
2018. dec. 13. 22:08
 8/14 anonim válasza:
80%
Természetesen igen, de ezt te is tudod. Csak jössz ide hergelni a népet.
2018. dec. 13. 22:10
 9/14 anonim ***** válasza:
80%

Gondolom eddig se nagyon érdekelte h élvezed csak h ő élvezze,sok nő eszi amit főzőtt...

58N

2018. dec. 13. 22:14
 10/14 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk is valahogy így kezdődött, kicsit kényelmetlen, kértem pózváltást, megkértem, hogy így ne, nem érdekelte. Ekkor még bemagyaráztam magamnak, hogy ez nem erőszak, végül is a szexben én is benne voltam az elején stb.

Aztán le...szarta azt, hogy legyen előjáték. Aztán azt, hogy sírok a fájdalomtól. Majd számon kért, amikor szakítottunk, mert számára az, hogy sírva kérem, hogy NE, azt nem azt jelenti, hogy nem. Az sem, ha nyugisan leültem vele megbeszélni, hogy a nőknek szükségük van előjátékra.

Azt érdekes mód megértette, amikor ököllel arcon vágtam. Visszakaptam, de megérte. Azóta rég ex, de a bizalmam megtört alaposan.

2018. dec. 13. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!