Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megerőszakolt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megerőszakolt egy lányt. Hogyan lehet ezen túllépni?

Figyelt kérdés
Napokig eltitkolta, a lebukása is véletlen volt, valószínűleg még most sem mondta volna el.
2017. ápr. 22. 02:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

Szóval nem símán megcsalt, hanem meg is erőszakolt valakit.

Ha simán "csak" megcsalna lenne bocsánat?

Nem akarok gonosz lenni, de miért vagy vele együtt? Nem tisztel téged, meg a nőket úgy egyáltalán.

Összejönnel egy pasival, aki valamikor megerőszakolt vkit?

2017. ápr. 22. 03:18
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Szervezz egy találkozót a csajjal, és jelentsétek fel, az 100% hogy segíteni fog.
2017. ápr. 22. 03:37
 3/12 A kérdező kommentje:

Mielőtt valaki azt hinné, természetesen nem maradtam vele.

De nem tudok aludni, enni, létezni, ha eszembe jut, hogy abban a pár napban ami eltelt az eset és a lebukása között, úgy viselkedett velem, mintha semmi nem történt volna, én ugyanúgy kapcsolatba kerültem vele minden téren, fogtam a kezét, amivel valószínűleg leszorította azt a lányt..

2017. ápr. 22. 03:39
 4/12 anonim ***** válasza:
14%

Hát... kezdetnek az is jó, ha nem pörgeted bele magad mindenféle fantáziálással az áldozat helyébe.

Merthogy téged nem erőszakolt meg senki.

Szóval ezen agyalni is fölösleges.

2017. ápr. 22. 04:21
 5/12 anonim ***** válasza:
17%
Aha. Tehát az erőszak még csakgyanú vagy mi ? Rendőrség valami ?
2017. ápr. 22. 04:22
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Aha, akkor most felejtsük el, hogy Kérdező exe valszeg egy szép szál magyar férfi, és inkább tettessük, hogy egy migráns, és ehhez mérten adjunk válaszokat. Csak azért, mert csak így vagytok képesek komolyan venni egy nemi erőszakot.
2017. ápr. 22. 06:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Rendőrségi ügy van belőle, nemsokára lesz a tárgyalás.
2017. ápr. 22. 10:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom ami történt az áldozattal is és veled is!!!

Értem a problémádat: azzal van a gond, hogy ezt pszichésen feldolgozni, hogy úgymond képes voltál egy erőszakolóval békében élni, fogni a kezét, stb.

Mindenképp pszichológushoz kéne fordulj, hogy segítsen feldolgozni, meg a rendőrségi eljárás okozta nehézséget is. Mellé még biztosan fog jönni az ismerősök/rokonok tekintete is... Hiába nem tettél semmit, valamilyen szinten megbélyegezve érezheted magad, mert vele éltél.

2017. ápr. 22. 10:47
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
"You raped her! You murdered her! You killed her children!" Ezt ordítsd bele az arcába :D
2017. ápr. 22. 11:41
 10/12 anonim ***** válasza:
32%

Úgy, hogy áldod az eget, hogy lebukott, és végre rendőrségre kerül, valamint, hogy téged nem erőszakolt meg.

Ne képzeld magad az áldozat helyébe, nem éri meg.

2017. ápr. 22. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!